Heren vissershoed

Bucket Hat & Vissershoed Heren

De trend van dit moment is natuurlijk de bucket hat! In onze collectie vind je een grote variatie aan bucket hats, met een groot aantal merken, modellen en kleuren om trendy outfits samen te stellen!  Lees verder
Bucket Hat Heren Kopen? - Vissershoed Heren Snel in Huis - Headict
101 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 90,00

Vissershoed heren is weer in de mode

Wie trends volgt, weet het goed: de bucket hat, het klassieke vissershoedje voor heren is tegenwoordig een onmisbaar accessoire voor iedereen die graag de laatste mode volgt. Niet alleen als zomerhoed heren. Ontspanning is aan de orde van de dag bij deze typische hoeden, die ooit minder hippe tijden hebben gekend. Vroeger was het bucket hat model een heel casual item, meestal gedragen op het strand, met weinig modieuze kenmerken. Maar nu helemaal terug van weggeweest in onze garderobe! Met name dankzij bepaalde hiphopartiesten, die de bucket hoed weer in de mode hebben weten te brengen. Inmiddels heeft de heren vissershoed een nieuw jasje aan gedaan en is hij tegenwoordig verkrijgbaar in trendy kleuren en motieven en natuurlijk ook modieuze ontwerpen. Op zoek naar een strohoed? De bucket hat komt helaas niet in stro dus zul je op zoek moeten naar een alternatief model. Kijk eens naar een elegante capeline of ga voor een Panama of canotier, met zijn uitgesproken stijl zal je hiermee zeker opvallen terwijl je tegelijkertijd bent beschermd tegen de zon.

Nog steeds even comfortabel als altijd

De bucket hat is net zo comfortabel om te dragen als een pet, dat heeft hij van zijn oudere modellen geërfd. Vaak worden vissershoedjes gemaakt van zeer flexibele, zachte en lichte materialen, waardoor je zomaar vergeet dat 'ie op je hoofd zit. Een bucket hat is relaxt, ongecompliceerd, en heeft zachte stof, waardoor hij met groot gemak kan worden behandeld. Je kunt 'm heel gemakkelijk opvouwen. Een bucket hat kan dus met groot gemak worden gedragen, wat natuurlijk niet het geval is met andere meer kwetsbare hoeden. Liever een casual hoed met iets meer structuur? Kies dan voor een trilby of een pork pie. Een fedora is ook een goede optie maar wordt zonder de juiste styling meteen alweer wat formeler.

Zie ook:
Bolhoed
Hoge hoed
Cloche hoed
Cowboy hoed

Een hoofddeksel dat in vele stijlen wordt geleverd.

Wil je een merk bucket hat kopen? In de Headict hoedshop vind je alles wat je zoekt met vissershoed merken als Barts, Kangol, Stetson en Brixton. Wij hebben heren bucket hats in trendy kleuren! Waarom niet een witte bucket hat die die in de zomer zeer aangenaam is? Of ga je liever voor een neutrale zwarte bucket hat die gemakkelijk te combineren is met de rest van je garderobe? De materialen hebben ook een facelift ondergaan en zijn kwalitatief veel beter dan die oude vissershoedjes voor mannen. Een katoenen of canvas bucket hat is ideaal voor het buitenleven door de duurzaamheid van het materiaal. Kies een vilten versie die je hoofd lekker warm houdt deze winter/ Wat het onderhoud betreft, zijn vissershoedjes over het algemeen zeer gemakkelijk te wassen, met de hand, of in de machine volgens de instructies op het etiket. Makkelijk om mee te leven en mee te nemen: je vouwt hem zo op en stopt hem in je tas of koffer. Handig als reishoed en lekker trendy, de bucket hat voor de man is een echte must-have. Bestel nu en kijk of je in aanmerking komt voor gratis verzending!