A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Groene hoed

Wil je opgaan in het landschap bij een boswandeling? Een groen hoedje is een van de beste accessoires om te gebruiken om een beetje groen aan je outfit toe te voegen! Ontdek de groene hoed dames en heren collectie hieronder. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen


De originele en zomerse groene hoed
Van alle kleuren van de regenboog, maakt groen ons het meest blij! De groene hoed is het accessoire om een beetje frisheid en vrolijkheid in je kleding te brengen. De groene kleur is zowel rustgevend als trendy en past goed bij lichte of meer neutrale tinten zoals donkergrijs, zilver, zwart of bruin. Draag je hoed als je de stad in gaat voor een originele en trendy look of als kerk hoed naar een bruiloft., Misschien juist als je een boswandeling maakt voor een bijpassende stijl. En als groen het hele jaar door je kleur is, dan is de groenehoed ook een must-have in de winter.

zie ook :Onze verzameling groene hoeden
Ontdek een ruime keuze aan groene hoeden aan verschillende modellen van grote merken. Kies jouw favoriete groene hoed afhankelijk van je persoonlijke stijl. Alle groene hoeden die je op deze pagina vindt, zijn unisex en zijn dus zowel geschikt voor dames als heren. 

De bucket hat is nog steeds volop in de mode! Met een mooi leger groen exemplaar ben je goed beschermd en tegelijkertijd goed gecamoufleerd in de natuur. Ook voor een streetwear-look is de bucket hat hartstikke geschikt. Voor een meer formele look kies je voor een groene vilten hoed met een brede rand, een neutrale donkergroene hoed zoals een Fedora of capeline maakt je elegante look helemaal af.

Hoed groen voor elke gelegenheid
Je kunt het zelfs nog verder stijlen door hem te combineren met een mooi gekleurde sjaal, bijvoorbeeld bij een hoed op in de kerk?. Een groene hoed hoeft absoluut niet saai te zijn, het beroemde hoedenmerk Stetson voegt een tikkeltje kleur toe aan haar groene reis hoedenhoeden door een paar felgekleurde hoedenveertjes als versiering toe te voegen. Maak ook een fashionstatement en bestel een groene vissershoed!

Bij Headict vind je heel veel groene producten op voorraad voor een aantrekkelijke prijs en bij bestelling van 75 euro of meer ontvang je ook nog gratis verzending.  

A
Sluitenk