Zomer cap
Een lichte pet met mesh die ademt aan de achterkant, een pet gemaakt van dun katoen of linnen, of met bloemenmotieven en felle kleuren om je zomerse outfits op te fleuren. Vind de mooiste zomerpet bij Headict!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Kleur
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 19,00 - € 45,00

Headict collection

Hoe kies je je zomerse pet?

Een pet is in de zomer natuurlijk een onmisbaar accessoire, of je nou denkt aan een strandvakantie, of een fietstocht of wandeling met lekker weer. Een petje is geschikt voor het hele gezin, beschermt je gezicht tegen schadelijke UV-straling en voorkomt dat je telkens in het felle zonlicht kijkt. Ideaal voor zowel de sportievelingen als voor hen die het grootste deel van hun dagen buiten doorbrengen. Om de juiste keuze te maken, ga dan voor een licht en flexibel model dat je bij warm weer met veel plezier zult dragen. In de zomer zijn felle en lichte kleuren een absolute GO, of wit voor een chique uitstraling!

De mooiste zomerpetten voor heren

Voor een surfer vibe of een American Vintage stijl, met groot geborduurd patch of juist klein bescheiden logootje. Het is helemaal aan jou om je zomerse herenpet te kiezen. Het belangrijkste voor een zomerpet is dat het materiaal ademt en comfortabel is; bijvoorbeeld een trucker cap met een katoenen voorkant of een katoenen binnenrand.

De meest elegante zomerpetten voor dames

Als je zelf graag een pet draagt is de zomer hét moment om jezelf te verwennen met modellen in diverse kleuren en patronen. Headict heeft voor jou de petten geselecteerd die leven en zonnestralen aan jouw zomerse outfit toevoegen! Goed zorgen voor je huid is belangrijk, en met een comfortabele pet héél makkelijk!