Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Pet Jongens

Op de skatebaan, in het park of op de fiets… De jongens pet is onmisbaar als je je zoon wil beschermen tegen te zon. Bovendien, kinderen én hun ouders zien graag een petje hun stijl en dagelijkse outfits doen opleuken!Verder lezen

Een states-mind met een Headict jongenspet

Als je kind of tiener graag dezelfde pet draagt als zijn favoriete sporter of popster, dan kun je je lol op met het brede assortiment New Era caps dat bij Headict verkrijgbaar is. Kies bijvoorbeeld voor een New York Yankees pet, met geborduurd NY logo. Deze authentieke Amerikaanse petten zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende vormen en kleurencombinaties. Je kunt ook nog kiezen voor een trucker pet met mesh op de achterkant, of met extra gebogen klep voor een nog sportievere look.

Op avontuur met een superheldenpet

Droomt je kleine van een campingtocht in het bos, tussen de wolven en beren, of juist ban intergalactische gevechten met zijn favoriete superhelden? Kies een jongenspet die bij zijn imago past en je zult hem niet meer te hoeven blijven overtuigen dat hij zijn pet moet dragen… Veilig tegen de zonnenstralen zal hij met plezier een brullende dino, het Supermanlogo, of een print geïnspireerd op Dragon Ball of een andere film of strip!

Vind bij Headict de ideale pet voor je kind, die bij zijn stijl als surfer, skater, sporter of rockster past, en geniet van heerlijke dagen buiten in de zon met de juiste bescherming!

A
Sluitenk