Pet Jongens

Pet Jongens

Op de skatebaan, in het park of op de fiets… De jongens pet is een onmisbare kinderpet als je je zoon wil beschermen tegen te zon. Bovendien, kinderen én hun ouders zien graag een petje hun stijl en dagelijkse outfits doen opleuken!Een states-mind met een Headict jongens pet

Als je kind of tiener graag dezelfde kinder pet draagt als zijn favoriete sporter of popster, dan kun je je lol op met het brede assortiment New Era kinderpetjes dat bij Headict verkrijgbaar is. Kies bijvoorbeeld voor een New York Yankees pet jongens, met geborduurd NY logo. Deze authentieke Amerikaanse kinder petjes zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende vormen en kleurencombinaties. Je kunt ook nog kiezen voor een trucker pet voor kids met mesh aan de achterkant, of jongens petten in allerlei kleuren met extra gebogen klep voor een nog sportievere look.


Op avontuur met een superheldenpet

Droomt je kleine van een campingtocht in het bos, tussen de wolven en beren, of juist van intergalactische gevechten met zijn favoriete superhelden? Kies een jongens pet die bij zijn imago past en je zult hem niet meer te hoeven blijven overtuigen dat hij zijn baseball cap moet dragen… Veilig tegen de zonnestralen zal hij met plezier een stoere pet voor peuter of kind dragen met brullende dino’s, het Supermanlogo, of een print geïnspireerd op Dragon Ball Z of een andere film of strip!

Zie ook:Jongens petten voor iedereen

Het verschil tussen pet jongens en meisjes bestaat anno 2021 eigenlijk niet meer. Je koopt een pet kinderen of een pet tiener, afhankelijk van de kindermaat. Het geslacht bepaald niet meer wie de pet moet dragen. Meisjes dragen een jongens pet, jongens dragen een meisjes pet. Het kan allemaal. De meeste kinderpetjes bij Headict zijn sowieso unisex en verkrijgbaar in maat pet baby tot peuter en tiener.

Ontdek bij Headict de ideale pet voor jongens van 0 tot 12 jaar die bij zijn stijl als surfer, skater, sporter of rockster past, en geniet van heerlijke dagen buiten in de zon met de juiste bescherming!