A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
US Sport Snapback

Wie heeft er nog nooit de naam van een groot Amerikaans sportteam op een New Era cap gezien? Of je nu een fan bent van de cultuur aan de overkant van de Atlantische Oceaan of gewoon aangetrokken bent tot de Amerikaanse sport, Headict heeft de beste American sports caps voor je geselecteerd.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

De New Era cap en de Major League of Baseball...

De tweede meest gespeelde sport in de Verenigde Staten, honkbal is de bijnaam "nationaal tijdverdrijf" meer dan waard. De MLB beschikt over 30 teams, waaronder de NYC Yankees, de Boston Red Sox en de LA Dodgers, die legendarisch zijn geworden. Het illustere snapback merk New Era is eigenaar van de licenties en biedt hele series van caps aan onder de beroemde NY, LA etc. logo's.

Mitchell & Ness en de NBA

Ouder dan het toonaangevende merk New Era, heeft Mitchell & Ness die laatste uitgedaagd met een grote comeback in de afgelopen jaren van de Chicago Bulls cap en zijn beroemde rode, zwarte en gouden logo. Het bezit ook de licenties van de grootste NBA-teams zoals de Brooklyn Nets of de Miami Heats.

zie ook :

Hockey en American Football

Maar het is het American football dat de prijs wint voor de grootste Amerikaanse sport, het trekt elk jaar een indrukwekkend aantal kijkers voor het Super Bowl kampioenschap. De emblemen van de Oakland Raiders en de Washington Redskins zijn beschikbaar van New Era. Mitchell is ook een licentiehouder van de LA Kings die ijshockey vertegenwoordigen in de briljante NHL.

A
Sluitenk