Lifestyle Snapback

Lifestyle Snapbacks

Op zoek  naar een snapback lifestyle die elke dag gemakkelijk te dragen is? U vindt op deze pagina modellen met de materialen en samenstelling die u zoekt.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 50,00

Snapbackcaps die inzetten op de materialen

Suède, wol, leer of tweed worden gebruikt in de samenstelling van deze petten voor aangename en esthetische sensaties tegelijkertijd. De kleppen zijn echt gemarkeerd. Het merk Guapa Peaks maakt bijvoorbeeld gebruik van bamboe. Het sleutelwoord van deze snapbacks? Casual. Ontspanning gaat hand in hand met een finesse van materialen en patronen. Vaak gekenmerkt door minimalistische en discrete logo's of borduurwerk, zijn deze alledaagse snapbacks gemakkelijk te dragen.

A découvrir également : New York Yankees Petten

Onze selectie van snapbacks

De grote streetwear merken presenteren een reeks voortdurend vernieuwde producten: Brixton of Huf laten zich inspireren door de creativiteit en de lovende woorden van San Francisco voor hun snapbacks. Iron&Resin, gevestigd ten noorden van Malibu, drukt in zijn collecties de fascinatie van het buitenleven en zijn gehechtheid aan wilde sporten uit. Het onvermijdelijke Obey of het Franse merk Olow staan bekend om hun snapbackcaps met een grafische kracht of juist ultra sober die zich aanpassen aan elke stijl. Olow produceert haar petten in werkplaatsen in Portugal waar de textielindustrie profiteert van erkende kennis.