A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Witte pet

Of je nu wilt sporten of gewoon een wandeling wilt maken in de stad of op het platteland, een witte pet zorgt voor een sportieve en ontspannen stijl! Vind je ideale witte pet heren of dames op deze pagina. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team
Sub-categorieen


De witte pet, een trendy en sportief accessoire
Een witte pet of een witte cap, wat is er cooler en meer trendy voor de zomer? Altijd sjiek en onberispelijk, het zal je meest verleidelijke aanwinst zijn deze zomer. Een cap of pet wit leent zich perfect voor alle gelegenheden en past perfect bij alle kleuren van je garderobe. Dit trendy accessoire zal elke outfit verbeteren en zal perfect zijn voor een zowel casual als sportieve stijl.
Een flatcap of zonneklep is de ideale witte golf pet of tennis cap. Een witte NY pet combineer je gemakkelijk met elke sportieve outfit.

zie ook :Alle witte petten in onze collectie
Aarzel niet om je te laten verleiden, een witte cap is een tijdloos unisex accessoire voor alle generaties en voor dames, heren en kids! Vind onze selectie witte petten van Huf, Ripndip, Karl Alley, Moss, of New Era, maar ook witte petten van Brixton of een witte Nike pet. Er is een ruime keuze aan modellen. Is sneeuwwit jou net iets te wit? Ontdek dan de off white trucker cap. Gebroken wit is net zo veelzijdig en sportief als spierwit.

Je persoonlijke pet in wit!
De snapback cap is een van de meest populaire modellen van Headict. Hij heeft een brede, platte klep en de verstelbare achterkant zorgt ervoor dat deze witte baseball cap one size fits all is. De snapback is daarin uniek! Maak jouw cap nog unieker door hem te personaliseren in onze workshop. Je kunt je cap wit helemaal aan je eigen stijl aanpassen door je eigen logo of tekst toe te voegen. Met een gepersonaliseerde witte pet zal niemand je meer zomaar voorbijlopen!

Een off white pet kopen of witte pet kopen doe je bij Headict.

Vragen over het bezorgen van je bestelling ? Benieuwd wanneer je je bestelling kunt verwachten of besteld en wil je weten of je in aanmerking komt voor gratis verzending? Neem dan gerust contact met ons op!

A
Sluitenk