A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Oranje mutsen
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Een oranje muts met de kracht van vitaminen

Dankzij de kleur die leeft en warmte geeft, draag en breng je de energie in de seizoenen die wat grijs van zichzelf zijn. Oranje is goed te onderscheiden van andere kleuren, veel zwaailichten hebben de kleur niet voor niets gekregen. Je neemt dus een klein beetje spanning en sensatie mee met een oranje muts. Maar ook in oranje kun je weer kiezen, van superfel tot zacht oranje dat al naar bruin neigt.

Onze kleine maar fijne collectie oranje mutsen

De oranje mutsen in in onze selectie vallen op, trekken ze ook jouw aandacht? Als dat zo is, aarzel dan niet en sla toe. Onze verschillende modellen zijn gemaakt door grote merken zoals Seeberger, Coal, Barts, New Era ... De oranje muts is de accessoire die het optimisme bevordert, zelfs op slechte dagen!
Verder lezen
A
Sluitenk