A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Grijze muts

Een muts in een discrete kleur die overal bij past, dat is een grijze muts. Grijs saai? Helemaal niet! Wij hebben een groot assortiment niet-saaie grijze mutsen! Bijvoorbeeld met pompon of een grijze muts met klep, een korte of lange grijze beanie en een grijze grof of fijn gebreide muts. Zie je? Wij hebben een muts grijs voor elke smaak en elke leeftijd, of je nou op zoek bent naar een grijze damesmuts of herenmuts, bij de Headict hoedshop ben je aan het juiste adres. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen


De grijze muts: een veilige keuze
De grijze beanie is een compromis: niet te donker en niet te licht, deze kleur kan overal bij worden gedragen. Vergelijk de verschillende tinten die beschikbaar zijn in onze online beanie store: van muisgrijs, lichtgrijs tot antraciet, bijna zwart maar zachter. Deze klassieke kleuren laten zelden vuil zien en stellen nooit teleur! Het grote voordeel van de beanie muts heren en dames is dat het een lichte muts is. Deze is zelfs geschikt in de zomer. Ook past hij iedereen, hij is namelijk gemaakt van rekbaar katoen en daardoor one size fits all.

Uiteraard vind je alleen maar topmerken in onze grijze mutsen collectie: Barts, Coal en Picture zijn maar een paar voorbeelden! Ook de Fjallraven muts heren of dames komt in een grijze uitvoering.

zie ook :Een verscheidenheid aan grijze beanies
Op kille dagen moet je jezelf goed beschermen tegen de kou en tegen de harde wind die soms zomaar ineens op kan steken. Een simpele en modieuze manier om dat te doen is met een grijze muts dames of heren. Gemaakt van het meest hoogwaardige materiaal en verkrijgbaar in verschillende modellen, of je nou de voorkeur geeft aan een passend model of dat je een wat ruim zittender muts in gedachten hebt. De grijze muts of beanie bedekt je oren en je hoofd. Ook handig om je bad hair day onder te verstoppen trouwens!

Ontdek hier onze collectie grijze muts heren en dames maar ook gave grijze mutsen voor jongens en toffe meisjesmutsen in grijs, die je lekker warm houden en waarmee je gezien mag worden!

Bestel je voor 75 euro of meer? Dan is verzending gratis!

A
Sluitenk