Muts met pompon wintersport

Skimuts met pompon

Als u op zoek bent naar een unieke, warme,  comfortabele skimuts met pompon, aarzel dan niet, je bent op de juiste pagina! We hebben de beste actuele merken op het gebied van skiën geselecteerd om u een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod aan mutsen te kunnen bieden.---- Lees verder
Koop Skimuts Met Pompon Online - Muts Wintersport & Meer - Headict
46 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 24,00 - € 50,00

De skimuts met pompon, de essential op de pistes

Met zijn vorm die doet denken aan sneeuwballen, brengt de pompon een vleugje vrolijkheid! Om op te vallen in het midden van de piste of op de stoeltjeslift is de flitsende skimuts met pompon ideaal, zelfs in de mist zichtbaar! De grofmazige en fleece-voering maken de skimutsen bestendig, uiterst comfortabel en geschikt voor extreme omstandigheden. Een muts die warm blijft en vooral niet kriebelt!

zie ook :

Onze merken van skimutsen

Bij Capcho wordt het dikke gaas in Nepalese stijl bewerkt en zijn de kleurgradaties zeer esthetisch. De Drapo, het beroemde merk van de zus van de kampioen JB Grange, brengt een vleugje authenticiteit met zich mee dankzij de warme winterse patronen. Het Franse merk Pipolaki maakt de keuze voor eenvoud met sobere skimutsen die bestand zijn tegen alle omstandigheden.