A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Zomermuts

Een dunne beanie is licht en in katoen die u gemakkelijk kunt dragen, zelfs als de zon schijnt. De perfecte muts voor de nazomer. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

De zomermuts: om licht te blijven!

De zomermuts verschilt van de traditionele wintermutsen met pompons of fleece voering door de fijne stof die voldoende is om je op te warmen als de temperatuur in de zomermaanden iets daalt. Het blijft een lichtgewicht muts die gemakkelijk te dragen en op te bergen is. Voor een eenvoudige dockers stijl kiest u voor een kort model of eentje met eenvoudige revers en in trendy kleuren zoals grijs, zwart en blauw. Wie lang haar heeft of een beetje relief wil, kiest voor een losse lichte muts die op de bovenkant van je hoofd kan worden gedragen en die je met of zonder plooien kunt vinden. Met deze zeer casual stijl, is de lichte muts perfect om een zomerse outfit mee te accentueren.

zie ook :

Een beanie in urban stijl

De zomermuts wordt vooral gewaardeerd door degenen die graag de door de maatschappij opgelegde kledingvoorschriften overtreden, de voorschriften die zeggen dat hoeden voor de zomer van stro moeten zijn of zelfs bucket hats en petten moeten zijn. De rebellen zijn dan ook allemaal dankbaar voor de zomermuts die een perfecte hipster touch geeft voor de iets warmere en meer uitgebreide outfits van de zomeravonden die op het terras worden doorgebracht. Met zijn minimalistische trend is de lichtgewicht beanie van zekere waarde.

A
Sluitenk