Beige muts

Beige muts voor dames en heren

De beige beanie van jouw keuze vind je in deze sectie. Als je op zoek bent naar een gebreide muts of beanie in neutrale en trendy kleuren hebben wij goed nieuws: de kleur "camel" heeft de afgelopen maanden een comeback gemaakt!
Shop Beige Muts Beste Merken - Beige Beanie Heren & Dames - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 10,00 - € 66,00De zachte en warme beige muts dames en heren.

De beige beanie is een elegant accessoire voor een perfecte look de hele winter. Dankzij de zachte tinten gaat een beige muts goed samen met elke kleur outfit: licht of donker. Je beige beanie past perfect bij zwart bijvoorbeeld.

Neem bijvoorbeeld de Carhartt muts beige, deze muts komt in verschillende neutrale tinten beige zoals taupe en ecru en wordt gegarandeerd je beste metgezel voor je stadsuitstapjes, of in de bergen. Hij houdt je oren warm terwijl hij je winterse outfits een lichte touch geeft.

Dit model is unisex en kan dus zowel als beige dames muts of heren muts worden gedragen. Gemaakt van rekbaar materiaal is hij one size fits all en zal dus iedereen passen.

Oh, en wist je dat Carhartt haar beroemde cuff beanie ook in kinder maat uitbrengt? Je kids zullen de blits maken met een beige kindermuts die precies lijkt op die van pappa of mamma.

zie ook :


Beige beanies

Zoals je van ons gewend bent, hebben we het neusje van de zalm voor je geselecteerd qua mutsen in beige. Vergelijk verschillende beanie beige modellen van een top muts merk zoals Coal, Barts of Seeberger. Wij houden van de beige beanie with pom pom, neutraal of met een print. Het is aan jou om je eigen stijl te kiezen, alles is mogelijk.

Snuffel ook eens lekker rond in onze sale en ontdek de beste koopjes. Hier scoor je een goedkope beige muts met flinke korting! Ook voor een goedkope platte pet, schipperspet, hoed dames of heren moet je zeker eens een kijkje nemen in de sale.

Heeft je bestelling een waarde van 75 euro of meer? Dan is verzending helemaal gratis!