De 5 Paneel pet: een must-have voor elke fan van hoofddeksels
2022-04-25

De 5 Paneel pet: een must-have voor elke fan van hoofddeksels

De vijf panelen pet of camp pet is duidelijk de hoofddekseltrend van het moment geworden. In onze winkel vind je de ruimste keuze aan vijf panelen, van de grootste streetwear merken tot de meest vertrouwelijke. De favoriete pet van de schaatsers! Op Headict is de 5 paneel pet stijlvol en betaalbaar. In feite bieden we het tegen een lage prijs aan. Bestel je trendy product nu en ontvang het binnen 48 uur, dankzij onze snelle levering. 

Ontdek de geschiedenis van de 5 paneel cap

Het is moeilijk de oorsprong te achterhalen van de 5 paneel pet voor mannen en vrouwen. Het zou inderdaad geïnspireerd kunnen zijn op de petten die gedragen werden door de "paperboys", de Amerikaanse krantenbezorgers. In elk geval is het op dit moment erg trendy. Bovendien hebben veel merken hun eigen ontwerp gemaakt, zoals New Era bijvoorbeeld, of Huf of Picture. 

De 5-panelen pet is echter niet altijd een trend geweest. Het creëerde het evenement toen het in 1994 gedemocratiseerd werd door het merk Supreme. Dit product werd toen het belangrijkste accessoire voor schaatsers. Maar deze mode duurde maar kort. Pas met de komst van een nieuwe artiest kwam de 5-panelen pet weer op de voorgrond van de scène.

Tylor de Schepper, achter de comeback van de 5 panelen pet

Het is inderdaad Tylor de Schepper die de 5-panelen pet weer in de mode brengt. Dankzij deze kunstenaar wordt dit product voor mannen en vrouwen weer modieus, meer dan 20 jaar na zijn popularisatie. 

Tegenwoordig zijn 5-panelen petten voor mannen en vrouwen stijlvoller dan ooit. Bij Headict vind je ze in verschillende kleuren: in zwart, rood of beige, maar ook met een patroon of met het logo van je favoriete sportploeg. New Era biedt de 5-paneel sportpetten aan! Laten we je iets meer over dit merk vertellen. 

Het merk New Era, specialist in de 5 paneel pet

Is het echt nodig je voor te stellen aan het merk New Era, dat de leidende onderneming is op het gebied van petten? Natuurlijk omvat de collectie een grote verscheidenheid aan 5-panelen accessoires voor mannen en vrouwen. In zwart of meer gekleurd wordt dit product in verschillende modellen afgenomen. Ben je een sportman, dan zul je dol zijn op de New Era 5 paneel caps met het logo van Amerikaanse sportteams. Zoek je daarentegen een onopvallend accessoire, dan vind je op Headict de 5 paneel pet in zwart, beige of grijs, sober en neutraal.

De grootste keuze aan petten

De 5 paneel pet is DE pet die je moet hebben. Ultra stijlvol is deze 5 paneel pet verkrijgbaar in een oneindige variëteit van prints en materialen, zoals tweed, denim en suède. Alle beste streetwear en headwear merken hebben hun vijf panelen: Obey, Huf, The Quiet Life, Brixton... Op Headict.com vind je meer dan 200 modellen! In zwart of in kleur, maak je keuze en bestel nu! We bieden een levering in slechts 48 uur. 

Bestel je 5 paneel pet nu op Headict

Om de juiste 5 paneel pet voor jou te vinden, blader je eenvoudig door onze selectie. Je vindt vast wel een zwart of gekleurd product dat bij je past, met een patroon of met het logo van je favoriete sportploeg. Headict biedt je de beste prijzen. Wij vinden dat iedereen zich het accessoire van zijn keuze moet kunnen veroorloven. En om aan je verwachtingen te voldoen, bieden we snelle levering. Je bestelling wordt in slechts 48 uur bij je thuis afgeleverd. Ontdek dus onze collectie 5 paneel caps, maak je keuze, en plaats je bestelling zo snel mogelijk!