Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Grijze sjaals

Om het sombere weer van het begin van de herfst tot het einde van de winter te evenaren, kun je een verdrietig gezicht opzetten, je huis nooit meer verlaten of gewoon de stier bij de horens vatten en beslissen dat je garderobe je oorlogswapen zal zijn! Een grijze sjaal zal je beste vriend zijn om het koele seizoen door te gaan!

Accessoires om door de winter heen te komen

Men gaat de winter niet in zonder een minimum aan mentale en materiele voorbereiding. Je moet jezelf bewapenen met bepaalde accessoires die helpen om gemotiveerd het huis te verlaten op zeer koude dagen! Een hoed, warme handschoenen, waterdichte schoenen en een sjaal zijn onder andere noodzakelijk! Het voordeel van een sjaal is dat hij je beschermt tegen de wind en de kou, en afhankelijk van de vorm die je besluit aan te nemen, maakt hij elk uitstapje aangenaam, zelfs bij lage temperaturen!

De grijze sjaal of de tijdloze sjaal

Een grijze sjaal is vooral interessant voor diegenen die niet onnodig kou willen lijden in ons land, maar die opzoek zijn naar accessoires die bij alles passen, om 's morgens geen kostbare tijd te verspillen aan het uitzoeken van de perfecte sjaal of hoed die bij je jas past. Met een grijze sjaal, wat je ook aantrekt, zal jouw stijl praktisch en on-point zijn. Het stelt je in staat om in de wintertonen te blijven, geen faux pas te riskeren en om relatief incognito de deur uit te gaan. In wol, met kwastjes, gedraaid of met kleine patronen, zal de grijze sjaal je nooit in de steek laten en je zult blij zijn deze in je garderobe te hebben in het geval dat er onverwacht een bui valt. De sjaal is te combineren met een hoed of een paar handschoenen voor een complete stijl!

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen
A
Sluitenk