Zwarte sjaal

Zwarte sjaal en zwarte hoofddoek

Zwart is terug! Zwart is de standaardkleur, onverslaanbaar en ultra-klassiek. Je neemt geen risico's door te kiezen voor een zwarte sjaal die een aanvulling is op klassieke of leuke outfits!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 16,00 - € 69,00

De sjaal die iedereen wil

De zwarte sjaal is zeker de meest elementaire accessoire die we allemaal wel in ons bezit willen hebben. De neutrale kleur is praktisch en is makkelijk te combineren. Gemaakt van katoen, wol of bont voor degenen die het meest gevoelig zijn voor de kou, de zwarte sjaal is ieders beste vriend als de winter om de hoek komt kijken. Wanneer het beschermen van de nek een probleem wordt met de kou, is de zwarte sjaal een perfecte, modieuze oplossing!

zie ook :

De zwarte sjaal: niet zomaar een accessoire!

De zwarte sjaal is zo legendarisch dat het zich niet langer beperkt tot een eenvoudig accessoire om keelpijn te voorkomen of bestrijden. Het wordt een onmisbare modus die men moet hanteren omdat het je kan redden van vele situaties! Als je een kantooroutfit draagt of een outfit wil neutraliseren die iets te fel is, dan is een zwarte sjaal een must have. Het kan ook origineel zijn om atypische materialen of formaten te weigeren, voor degenen die gehecht blijven aan de kracht van het zwart, maar er niet willen uitzien als iedereen. Maak jouw keuze uit onze zwarte sjaalcollectie om te matchen met een zwarte muts of pet en vindt de sjaal die je elke dag met veel plezier om je nek wikkelt om te gaan werken, wandelen, vergaderen of zelfs om te gaan sporten!