A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Mutsen en sjaals

Voor een optimale bescherming van je hoofd tot aan je schouder kun je een beanie en sjaal dragen of kiezen voor de twee-in-één-oplossing: de sjaalmuts. Met zijn capuchonvorm die zich om je nek wikkelt, is de sjaal-beanie combi slim en stijlvol!

Bestrijding van het koude weer

De winter is teruggekomen en brengt zijn aandeel van ijzige wind, sneeuw en terugkerende verkoudheid met zich mee. Laat dat je niet uit het veld slaan en kies voor de warme oplossing met een sjaalmuts: een soort moderne en stijlvolle balaclava, de sjaalmuts doet het werk van twee accessoires voor dubbel de stijl! Omdat je hem over je hoofd doet, raak je een sjaalmuts niet snel kwijt en beschermt hij je nek en haar in alle omstandigheden. Een goed mode-idee voor wie het hele jaar door stijlvol wil blijven!

Een sjaal beanie die je stijl verbetert.

Verwen jezelf in een kleine cocon van zachtheid en maak van je sjaalmuts je favoriete accessoire! Omdat hij goed over je schouders en nek past, geef je de wind geen kans om onder je kleding te komen. Kies er een met bont voor nog meer Scandinavische stijl en combineer het met een mooi paar handschoenen om de schoonheid van je sjaal beanie te benadrukken. En als het weer wat milder is, kun je de capuchon laten zakken en een paar zonnestralen pakken! Winter zal nooit meer hetzelfde zijn met zo'n beanie! Leve de winter met een sjaalmuts!

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
A
Sluitenk