Verantwoorde materialen en kleurrijke patronen, bij Hello Hossy
2021-07-05

Verantwoorde materialen en kleurrijke patronen, bij Hello Hossy

Dit seizoen maakt het merk Hello Hossy voor zijn hele collectie gebruik van ecologische materialen, met dezelfde moderne en leuke stijl die zowel volwassenen als kinderen aanspreekt.

casquette enfant Hello Hossy

Hello Hossy caps van biologisch kaoten, zacht en verantwood

Zacht en ademend, biologisch katoen is een zeer comfortabel materiaal, ideaal voor een kindermuts. Deze vezel wordt geteeld zonder bestrijdingsmiddelen en met verstandige bijdragen in het water, en respecteert evenzeer de gezondheid van de grond als die van de landarbeiders en degene die de kleding draagt. 

De Curve Mini biokatoenen kinderpetten van het Franse merk Hello Hossy zijn verkrijgbaar in 3 verstelbare maten, voor baby's, peuters en kinderen, en in drie kleuren. De chique tweekleurige samenstelling en de geweven patch "Cool Kids Only" geven dit mooie model, dat verkrijgbaar is voor €29,90, een geraffineerde look.

casquette enfant coton bio

Resistent en kleurrijk : gerecycleerde polyester caps

Gerecycleerd polyester houdt kunststoffen zoals waterflessen en polyester kleding uit de vuilnisbelt. Dit duurzame materiaal droogt snel en voert vocht af. In de Hello Hossy kindermutsen is het gecombineerd met biologisch katoen, voor extra zachtheid en soepelheid.

Dit seizoen biedt Hello Hossy ons enkele onweerstaanbare nieuwe prints, waarvan sommige met retro charme, zoals de geometrische Terrazo print, die doet denken aan de mobiles van Calder, het Stripes model met veelkleurige strepen of de romantische bloemen van de Vintage Flowers gebogen vizier pet, die allemaal voor €29,90 te koop zijn in de Headict winkel.

De camouflageprint zal een trendy toets geven aan de outfits van de kinderen, terwijl de modellen Jungle en Venice Beach de kleine avonturiers zullen bekoren met hun kleurrijke universum.

Het hele gezin zal van de zomer genieten, goed beschermd tegen de zon en met een moderne en ontspannen stijl, dankzij de nieuwe collectie in 100% verantwoorde materialen van het jonge merk Hello Hossy, nu te vinden bij Headict!