Luxe petten : accessoires om te ontdekken!
2022-06-22

Luxe petten : accessoires om te ontdekken!

Hoewel de pet wordt beschouwd als een van de emblematische accessoires van het universum van de sport en de urban culture, zoals we gewend zijn ze te zien dragen door honkbalspelers of hip-hop zangers, kunnen sommige petten nu worden geassocieerd met het luxe universum.

Steeds meer merken bieden namelijk petten van hoge kwaliteit voor mannen en vrouwen in alle maten. Kwaliteitsmaterialen, vakmanschap en een luxueus merkimago zijn allemaal redenen waarom veel showbizzsterren en topatleten ze kopen.

Of het nu Rihanna is met een baseballpet of Neymar met een pet met het dierenlogo van Goorin Bros., het toont ons dat petten nu een luxe accessoire zijn.

Headict, de specialist in luxe petten voor mannen en vrouwen

Headict biedt u de grootste collectie luxe petten, al dan niet van Franse makelij, onder de meest modieuze merken van luxe petten voor mannen en vrouwen. Onze collectie petten is verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren, materialen (katoen, leder, enz.) en maten. Onze missie is het beschikbaar maken van de beste luxe petten om uw look compleet te maken.

Met Headict, maak een statement met uw luxe merk logo cap.

Vind in onze collectie, de hoed, de pet of de bonnet van luxe in uw maat, of ze nu Made in France zijn of niet. Het ideale model voor mannen of vrouwen is onvermijdelijk te vinden op Headict.

Goorin Bros: Neymar's favoriete mannenpet staat op Headict

Neymar, een echte voetbalster, is ook een waar mode-icoon geworden. Bij zijn vele publieke optredens draagt Neymar luxe outfits van topmerken. Zijn favoriete hoed is de Goorin Bros pet, die hij bij vele gelegenheden in stijl draagt. Hij is een echte fan van het merk Goorin Bros en bezit verschillende modellen.

Het merk Goorin Bros heeft naam gemaakt met zijn luxe heren- en damespetten, versierd met prachtige dierenvlekjes in het logo.

Het vakmanschap van dit pettenmerk is uitzonderlijk. Zij hebben de wilde dierlijke kant van elk logo verkend, waardoor de drager een edgy look met karakter krijgt. Neymar heeft een voorkeur voor de beer en wolf ontwerpen, maar vind het dier dat het beste uw persoonlijkheid vertegenwoordigt uit onze brede selectie.

Doe als Neymar en bezwijk voor de charme van deze luxe herenpet met dierenlogo. Bekijk onze uitgebreide collectie en kies de herenpet in uw maat die u leuk vindt.

De Snapback pet, Kylian Mbappé's vlaggenschip model beschikbaar op Headict

De snapback pet is de nieuwe versie van de vaste pet. Deze one-size-fits-all pet is volumineus en heeft een platte piek.

De herenpet wordt nu gezien als een luxe accessoire aangezien grote sportsterren ze ogenschijnlijk dragen.

De voetballer Kylian Mbappé heeft de laatste tijd herhaaldelijk snapbackpetjes gedragen en is zelfs zo ver gegaan dat hij er een met zijn eigen logo heeft gedragen.

New Era biedt onder de vele grote merken meerdere snapbackhoeden voor mannen en vrouwen, zodat u zeker de luxe hoed vindt die het beste bij uw stijl en hoofdomvang past.

Kangol pet, het sterrenmerk van de jaren 90 beschikbaar op Headict

Luxe betekent ook vintage. Nostalgisch naar de jaren 90, het merk Kangol zal goede herinneringen oproepen.

Dit Engelse merk van petten met een kangoeroe logo werd populair dankzij hip-hop sterren zoals Notorious B.I.G of Run DMC, die trots de Kangol 504 pet of de Tropic pet droegen.

De petten, bobs, hoeden en baretten van het merk worden nu beschouwd als accessoires van hoge kwaliteit, profiterend van de expertise van een bedrijf dat in 1938 werd opgericht.

Bekijk onze collectie Kangol hoeden om het hoedenontwerp te vinden dat u inspireert.

Wie de wereld van de hiphop wil combineren met die van de luxe, vindt zijn geluk in deze collectie herencaps met kangoeroe-logo, verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen zoals katoen of wol.

Het merk Stetson: de ultieme hoed

Als we het hebben over luxemerken in de wereld van petten en hoeden, hoe kunnen we dan niet onmiddellijk denken aan het merk Stetson en zijn beroemde cowboyhoed.

Stetson is een legendarisch merk dat in Texas wordt gemaakt en waarvan de modellen zijn gedragen door enkele van de grootste filmsterren, zoals James Dean en Marilyn Monroe.

Het merk werd in de 19e eeuw in de Verenigde Staten opgericht en is uitgegroeid tot een van 's werelds meest vooraanstaande hoedenfabrikanten, mede dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit van de materialen die voor de vervaardiging van de hoofddeksels worden gebruikt en een uniek, hoogwaardig productieproces dat ervoor zorgt dat alle klanten een hoed van ongeëvenaarde kwaliteit krijgen.

Vandaag de dag is een grote verscheidenheid aan hoeden, petten en baretten van Stetson verkrijgbaar in onze collectie. Er zijn verschillende materialen, zoals leer en katoen, en verschillende kleuren verkrijgbaar, dus blader door onze collectie om de hoed te vinden die bij uw stijl en hoofdomvang past.

LXH de Franse luxe

LXH, opgericht in 2016, is een jong Frans merk dat luxe en streetwear combineert voor de creatie van hun collecties. Hun petten zijn al geadopteerd door een groot aantal Franse sterren zoals Kev Adams, Cauet of Florent Manaudou om er maar een paar te noemen. 

Met oog voor detail en de gekozen materialen voor het ontwerp van hun petten, vindt u bij Headict een ruime keuze aan LXH petten.

Plaats uw bestelling voor een luxe pet via onze online shop en geniet van 48-uurs levering.