Kangol’s kleurrijkr delirium deze lente
2021-05-24

Kangol’s kleurrijkr delirium deze lente

De ultra kleurrijke Kangol tie dye serie, en de omkeerbare 5 panel cap die van kleur verandert met de warmte zorgen voor wat plezier in onze outfits!

casquette Kangol tie dye

KANGOL TIE DYE LIMITED SERIES, DE TRENDY TOUCH

Pas aangekomen bij Headict: De Kangol tie dye limited series uitzonderlijk omdat geen enkel model herhaald wordt: uitgesneden in een stof met willekeurig patroon, is uw accessoire uniek in de wereld. We hebben de gemakkelijk te dragen gebogen cap in twee verschillende tinten geselecteerd. De kleur Golden Palm heeft vleugjes geel en oranje vermengd met donkerblauw, is geborduurd met de beroemde kangoeroe en heeft een ingegraveerde metalen gesp op de achterkant. Hij kost €44,90 en is ook verkrijgbaar in roze en blauwe "Rainbow"-kleuren. Gemaakt van puur zacht katoen, deze Kangol cap is ultra comfortabel en zal uw outfit opfleuren. 

casquette tie dye Kangol

Als je liever een bob hebt die twee actuele trends combineert en opvalt met je originaliteit, dan is dat mogelijk! De Kangol Tie dye bucket hat wordt voor 54,90 € verkocht in de Headict winkel en toont een ultra kleurrijke print om al uw zomerdagen op te fleuren.

bob tie dye Kangol

TWEE KEER ZOVEEL PLEZIER MET DE OMKEERBARE EN THERMO-REACTIEVE KANGOL 5 PANEEL 

De Kangol 5 Panel Heat Reactive cap is een prachtig vintage materiaal dat van kleur verandert en een tie dye effect geeft wanneer het gedragen wordt. Velen zullen jaloers zijn wanneer je het draagt. Het is ook omkeerbaar, met een meer discrete grijze binnenkant om te dragen als je geen statement wilt maken. Beide zijden van deze 5 panelen Kangol zijn geborduurd met een kleine kangoeroe en dit model verkocht 69,90 € in de Headict winkel is ook waterdicht.

casquette réversible Kangol

Vind snel de gelimiteerde Kangol tie dye collectie en de omkeerbare en thermo-reactieve 5 panelen cap van het Britse merk bij Headict en haast u om deze collector modellen aan te schaffen, ze zullen hoogst waarschijnlijk snel de deur uit vliegen...