Bescherming, comfort en avontuurlijke stilj : Tilley kwaliteit
2021-05-13

Bescherming, comfort en avontuurlijke stilj : Tilley kwaliteit

Headict is er trots op dit seizoen Tilley hoeden aan te bieden: zorgvuldig vervaardigd om u te beschermen tegen wind, zon en regen terwijl u geniet van het buitenleven.

chapeau Tilley

EEN LEVENSLANGE GARANTIE VAN ZORGVULDIG VAKMANSCHAP

Er zijn 23 paar handen nodig om een Tilley bob of hoed te maken, van het snijden van de materialen tot het afwerken ervan. Tilley gebruikt hoofdzakelijk katoen, dat zacht, duurzaam en comfortabel op de huid aanvoelt, om hoeden te maken die UPF 50+ bescherming bieden. Met een levenslange garantie, alle Tilley hoeden hebben een onzichtbare zak in de bodem met klittenbandsluiting, evenals een intrekbaar trekkoord dat de wind uit je haar houdt en voorkomt dat je je hoed verliest tijdens het varen of wandelen. Ten slotte zorgen de voor het merk kenmerkende grote koperen oogjes voor een behoorlijke ventilatie bij warm weer.

bob Tilley homme

TILLEY, COMFORT EN FUNCTIONALITEIT BOVEN ALLES

De Tilley hoeden, zoals de iconische T1 bob, die in de Headict winkel voor € 79,90 te koop is, zijn dankzij het natuurlijke materiaal uiterst comfortabel en hebben een Hydrofil® binnenband die transpiratievocht absorbeert en naar buiten transporteert wanneer u zich bij warm weer inspant. De rechte randen van de Tilley traveller-hoeden beschermen uw ogen tegen de zon, terwijl de waterafstotende afwerking u in staat stelt mist en lichte regenbuien met vertrouwen te trotseren. Tenslotte drijven Tilley hoeden op het water, waardoor ze de hoed bij uitstek zijn voor uw SUP, kajak of zeilboot avonturen.

bob Tilley femme

Ga erop uit en verken de wereld uitgerust met de beste uitrusting, met de resistente, comfortabele en performante hoeden van het Canadese merk Tilley, nu verkrijgbaar bij Headict!