De zomer wordt heet, met de New Era summer city collectie
2021-05-07

De zomer wordt heet, met de New Era summer city collectie

Blijf deze zomer koel in stijl en voeg tropische flair toe aan je dagelijkse outfits met de New Era Summer City limited edition collectie met de belangrijkste NBA en MLB teams op exclusieve truckers.

casquette New Era Summer City

DE ALLIANTIE VAN SPORT EN TROPISCHE SFEER

Wij kennen je niet zonder uw Bulls-pet of uw NY New Era trucker, maar je bent het zwart en marineblauw beu en bent op zoek naar een kleurrijker model voor de zomer? Dan is New Era's Summer City collectie iets voor jou! Ze brengt iconische Amerikaanse sportteams samen met een kleurrijke, ultra-casual esthetiek in gebogen vizier trucker caps met een geborduurd logo tegen een achtergrond van ondergaande zon en palmbomen.

Casquette Chicago Bulls

LAKERS CAPS, TRUCKER LA: DE BESTE US TEAMS

Of je nu op zoek bent naar een Los Angeles Dodgers of New York Yankees MLB trucker, of je bent meer een fan met een passie voor de Los Angeles Lakers of Chicago Bulls, de NBA trucker van je dromen is beschikbaar bij Headict in de exclusieve New Era Summer City collectie, geprijsd aan €28.90 vandaag op onze website.

trucker Lakers

Deze kleurrijke modellen zijn verstelbaar aan de achterkant, ademend dankzij hun inzetstuk van netstof aan de achterkant, perfect voor de zomer en geven u de ideale sportieve en casual toets voor uw ontspannende dagen. Het mooie geborduurde logo dat typisch is voor Amerikaanse caps zal u zeker opvallen, vooral in het geval van de Miami Marlins pet met een indrukwekkende zwaardvis.

Vind de New Era Summer City limited edition collectie bij Headict en zorg dat je klaar bent voor de zomer!