Lucky Cat serie van Djinns : de kawaii touch
2021-05-31

Lucky Cat serie van Djinns : de kawaii touch

Kies voor het geluk en zie er net zo leuk uit als je je voelt met de Lucky Cat-petten van het stedelijke merk Djinns.

snapback Djinns Lucky Cat

MANEKI NEKO, DE PET DIE JE NODIG HEBT.

Met een eeuwenoude geschiedenis en Japanse oorsprong, trekt de Maneki-neko, of uitnodigende kat, voorspoed aan, maar ook vriendschap of liefde. Katten zijn van oudsher symbolen van geluk in Azië, vooral omdat zij jagen op zijderupsroofdieren. De Maneki Neko of Gelukskat, dit kitscherige symbool dat met zijn pootje zwaait bij de ingang van Chinese winkels, is dit seizoen te zien op eigenzinnige caps die worden aangeboden door het Duitse merk Djinns.

Bob Djinns Lucky Cat

EEN EIGENZINNIGE TOETS EN EEN KLEURRIJKE PRINT: DE LUCKY CAT COLLECTIE VAN DJINNS

Laat hoofden draaien met een unieke bob of pet, en inspireer sympathie, met de Lucky Cat collectie van DJINNS. De omkeerbare bob, bijvoorbeeld, verandert in een oogwenk van een discreet zwart katoenen canvas gezicht naar een gele achtergrondprint waar grote lachende katten u begroeten. Iets om iedereen te verrassen! Hij wordt voor 29,90 € verkocht op de Headict website. De twee Lucky Cat snapbacks van Djinns, die voor dezelfde prijs verkrijgbaar zijn, vormen twee voorstellen voor de durvers en degenen die gewoon een vleugje Maneki Neko in hun dagen willen brengen. De eerste heeft een volledige bedrukking met een zwart vizier en een rond geborduurd lapje, de tweede speelt met de details met een bedrukt vizier dat een zwart petje optilt, en altijd het lapje met een lachende kat.

snapback Djinns Lucky Cat

Nodig een dosis Aziatische delirium uit in je kleedkamer met de Lucky Cat-caps van Djinns, nu verkrijgbaar op de Headict-website!