Prestaties en comfort, met CIELE running caps
2021-03-17

Prestaties en comfort, met CIELE running caps

Alleen running caps aanbieden, om een product met ongeëvenaarde prestaties te garanderen, dat is de positionering van CIELE ATHLETICS, het jonge Canadese merk dat met grote sprongen vooruit gaat.

casquette Ciele rouge

ZORGVULDIGE UITRUSTING VOOR ATLETISCHE PRESTATIES

Met een unieke 5-paneel stijl die hen onderscheidt van de concurrentie, Ciele running caps hebben een ultra-zorgvuldig ontwerp om onvergelijkbaar comfort te bieden tijdens de actie. Met een levenslange garantie kan je zeker zijn van hun duurzame functionele eigenschappen. 

Alle petten van het merk Ciele Athletics bieden UPF 40+ bescherming tegen de zon op het voorpaneel en het vizier, zodat je kan hardlopen zonder het risico van zonnebrand. 

casquette Ciele femme

Bovendien is het vizier van de Ciele-caps flexibel, zodat je uw accessoire in een zak kan vouwen wanneer je het niet gebruikt. Het krijgt daarna gemakkelijk zijn vorm en uiterlijk terug.

Tenslotte zijn in de samenstelling van deze goed ontworpen accessoires Repreve® gerecyclede vezels verwerkt om hun impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd een uitzonderlijke kwaliteit te garanderen.

ADEMENDE SAMENSTELLING EN REFLECTERENDE DETAILS

Ciele caps zijn voorzien van COOLwick™ mesh dat zorgt voor een zeer snelle zweetafvoer, zodat je droog en koel blijft tijdens het sporten. Vocht wordt in een oogwenk geabsorbeerd en naar buiten afgevoerd, alles zonder ongemak.

casquette running Ciele

Omdat Ciele-caps ontworpen zijn door hardlopers, voor hardlopers, houden ze rekening met uw veiligheid en zijn ze uitgerust met reflecterende elementen voor een optimale zichtbaarheid wanneer je in het donker in de stad of langs de weg loopt.

casquette Ciele noir

De gemakkelijk wasbare en duurzame CIELE caps zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren, voor prijzen van € 34,9 tot € 39,9 in onze winkel. Rust uzelf uit met de beste uitrusting en voel je vrij om je op uw prestaties te concentreren, met de CIELE selectie beschikbaar bij Headict!