The Quiet Life, het kunstzinnige Californische merk
2021-05-26

The Quiet Life, het kunstzinnige Californische merk

Met 5 panelen geïnspireerd door de skateboard-wereld en artistieke samenwerkingen, waarvan sommige gemaakt zijn in de Verenigde Staten, komt het Californische merk The Quiet Life dit seizoen naar Headict!

5 panel imprimé fleurs

CREATIVITEIT EN SKATEBOARDEN RECHTSTREEKS UIT LOS ANGELES

Het Amerikaanse merk The Quiet Life, dat in 1997 werd opgericht door skateboarder/fotograaf Andy Mueller, voedt zich met artistieke samenwerkingen met inspirerende ontwerpers en creatieven om elk seizoen petten aan te bieden die een unieke stijl geven aan je outfit.

The Quiet Life is een klein bedrijf en de oprichter werkt ook samen als art director met schoenenmerk Lakai, en met skateboard-merken Girl en Chocolate, voor wie hij regelmatig board graphics ontwerpt.

CAPS VAN EXCLUSIEVE SAMENWERKINGEN

Dit voorjaar biedt Headict een selectie accessoires met een sterke persoonlijkheid, dankzij de prints van het werk van twee actuele kunstenaars, Eric Kenney en Aaron Farley. De "Take a break" 5-paneel van Eric Kenney's "Take a break from world destruction" is voorzien van een aquarel bloemenpatroon dat een eigenzinnige landelijke sfeer toevoegt aan uw stedelijke kleding. Hij is verkrijgbaar voor €49,9 in onze winkel.

De andere kleurrijke samenwerking van The Quiet Life deze zomer is geïnspireerd op de graffiti van Aaron Farley, met een ultra-kleurige oranje print op een 5-paneel dat perfect is om je dag energie te geven.

5 panel bleu The Quiet Life

Ten slotte zijn de rest van de modellen in de Headict selectie bij The Quiet Life allemaal gemaakt in de Verenigde Staten met een zorgvuldige afwerking en originele of meer discrete ontwerpen waarmee je kunt opvallen ... of niet, afhankelijk van uw wensen. Verkrijgbaar voor 49,90 € en met een geweven patch " The Quiet Life - Los Angeles ", ze wachten op je in de Headict winkel !