A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Leren bontmutsen

span>Kies voor een leren muts of chapka wat je warm houdt en je outfit een chique uitstraling geeft. Je bent eindelijk klaar voor de extreme temperaturen van de wintermaanden!Verder lezen

Een kwaliteitsleren bontmuts

Als u op zoek bent naar een heren- of dames chapka die warm en elegant is en de tand des tijds doorstaat, kies dan voor eentje van Gena of Stetson. In wasbeer- of lamsleder hebben lederen bontmutsen het voordeel dat ze een perfecte pasvorm behouden in de loop van de tijd en een onvergelijkbare duurzaamheid bieden. Met het gebruik en de tijd zal het leer van de chapka zelfd steeds mooier worden, met een het ouder wordend effect van leer. Vergeet niet om je bontmuts waterdicht te maken om vlekken te voorkomen. Om hem zo goed mogelijk te bewaren, en om te voorkomen dat het bont wordt beschadigd, kun je hem tijdens de zomer het best in een doos of kist opbergen.

zie ook :

De lederen chapka, een stijl

Meer dan een warm en comfortabel hoofddeksel, is de leren chapka een echt onderdeel van uw garderobe, net als bijvoorbeeld een elegante vilthoed. Het heeft de gave om je outfits met grote elegantie te accentueren. Leer is een materiaal dat de tand des tijds zal doorstaan, dus het kopen van een leren muts is een duurzame investering en bovendien een accessoire dat nooit uit de mode zal raken. En als de zonnige dagen terugkomen, kies dan voor een leren hoed of pet!

A
Sluitenk