Ruilen en Retouren

30 dagen om van mening te veranderen!

Als de kleur niet bevalt of de maat toch niet goed is, kunt u tot 30 na ontvangst bij ons ruilen. Als u niet wilt ruilen, heeft u tot 7 dagen na ontvangst de mogelijkheid om uw product te retourneren. Afgeprijsde producten kunnen niet geruild worden. Teruggestuurde producten dienen ons in de oorspronkelijke staat, ongebruikt en in de originele verpakking te bereiken. Producten die gewassen zijn of gebruikssporen hebben worden niet geaccepteerd. Producten van New Era die zonder label teruggestuurd worden, worden niet geaccepteerd. Alle retourzendingen worden gecontroleerd voordat het aankoopbedrag teruggestort wordt. Producten met korting kunnen niet geruild of teruggestuurd worden.

Gepersonaliseerde producten: gepersonaliseerde producten met borduurwerk of lasergravure (tekst of logo) kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Indien wij tijdens de personalisatie een fout hebben gemaakt, sturen wij u na controle van het product  nogmaals de juiste bestelling.

Hoe kan ik ruilen of retourneren?

1. Stuur ons een emailbericht (info@headict.nl) of gebruik het
contactformulier.
2. Print het retourformulier en vul het in. Zendingen zonder retourformulier worden niet geaccepteerd.
3. Pak uw retourzending goed in en stuur deze naar:

Headict
17 rue des ateliers
74600 SEYNOD
FRANCE 

Wij adviseren u de zending met Track & Trace te versturen en ons de code te mailen. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Is mijn terugzending ontvangen?

Na ontvangst van uw pakket controleren wij dit binnen 2 werkdagen. Daarna wordt het nieuwe product verzonden of het geld teruggestort op de rekening dat bij de bestelling opgegeven is. Als er geen passend alternatief is, nemen wij per mail contact met u op.