Levering

Je bestelling wordt binnen een werkdag verzonden

Bestellingen die voor 13 uur geplaatst zijn, worden dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen die na 13 uur, in weekeinden en op feestdagen geplaatst worden, worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Colissimo is de vaste vervoerder van Headict, de standaardverzendkosten bedragen €4.90. Als vanwege het gekozen product de verzendkosten afwijken van de standaardprijs informeren wij u hierover tijdens het bestellen. De standaard levertijd is 5-6 werkdagen. Verzending vindt plaats op het risico van de besteller.

Gratis verzenden vanaf €49 per bestelling.

Bij een orderbedrag boven 49 euro is verzending gratis. Wij raden je aan bestellingen te combineren zodat je maximaal gebruik maakt van onze gratis verzendservice.

Je bestelling volgen

Je kunt de bestelling volgen. Na bevestiging van je bestelling ontvangt je Track & Trace code.

Zorg tijdens de verzending

Wij besteden grote zorg aan het inpakken van je bestelling. De producten worden in stevige dozen verpakt, die het vervoer goed kunnen doorstaan. Wij besteden speciale zorg aan de verpakking van kwetsbare producten en producten van groot of bijzonder formaat. Mutsen en sjaals worden in verstevigde enveloppen verzonden.

Onze milieuverantwoordelijkheid

Om het milieu niet onnodig te belasten sturen wij geen geprinte rekeningen, maar een rekening in PDF formaat. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over ons milieubeleid.