Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
ROCKSMITH MUTSEN en CAPS, een reis tussen Tokyo en New York In 2002 is het label opgericht door een collectief van Japanse DJ’s op hun hoofdkwartier in de hot spot van New York, Brooklyn. Het streetwear merk slaagt er perfect in om de sfeer van New York te blenden met de roots uit Japan in een collectie vissershoeden en caps die hun gelijke niet kennen. Met inspiratie vanuit de muziek en fashion kent het merk inmiddels een trouwe ploeg fans, waaronder Jay-Z, Spike Lee, Wiz Khalif en Chris Brown.

ROCKSMITH is een merk met de hip hop scene als thuisbasis

Met rijke invloeden vanuit de hip hop beschikt Rocksmith over een oevre van caps en vissershoeden die met passie en gevoel voor detail ontworpen en gemaakt zijn. De unieke stijl is een vaste waarde gebleken. De creatieve geest zorgt voor verrassende ontwerpen en coole prints: caps bedrukt met weed en ninja’s, of details in leer op de vissershoed van Rocksmith voor een echte urban look. De energie in de ontwerpen en de onnavolgbare en expressieve stijl hebben van Rocksmith talk of the town gemaakt in de hip hop scene.
Verder lezen
A
Sluitenk