A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
bonnet riggler

Rechtstreeks uit Oostenrijk haalt het merk Riggler zijn inspiratie uit de alpiene omgeving, de inspiratie die nodig is om stijlvolle en duurzame mutsen te maken.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

De Riggler muts : kwaliteit boven alles!

Het bedrijf onderscheidt zich door de wens om duurzame producten te creëren die de natuur en de bergen respecteren en die de inspiratie, creativiteit, vaardigheden en materialen bieden die Riggler nodig heeft. Om kwaliteitsvolle warme hoeden te maken, vertrouwt het merk op een combinatie van materialen. Wol stoot van nature vocht af en heeft een thermo-regulerende functie. In combinatie met acryl, dat licht en zacht is, of polyester, waarvan de vezels je warm houden, zelfs als je zweet, kriebelt de wol niet en lijkt het echt geschikt voor sport of stedelijk gebruik.

zie ook :

Riggler fan? Dan zult u van Barts houden.

Het merk biedt een kleurrijk en sober aanbod aan, om iedereen de middelen te geven om een muts naar zijn of haar smaak te kiezen. Zakken, lintjes, knopen of pompons worden soms op de Riggler-cups genaaid om wat extra fantasie toe te voegen. Of je nu houdt van grote of luchtige breisels in een vrouwelijke stijl, laat je verleiden door een Riggler beanie in onze Headict winkel.

A
Sluitenk