Stetson winter hoed

Stetson winterhoed

In de winter laat hoedenmerk Stetson het beste de knowhow zien die gedurende 150 jaar ervaring is opgedaan. Het bedrijf, dat zijn succes opbouwde door waterdichte vilten hoeden voor de goudzoekers van het Amerikaanse Westen op de markt te brengen, werd later ook populair  bij cowboys, die ook grote behoefte hadden aan bescherming tegen de elementen. Vandaag de dag biedt het ons nog steeds onberispelijke producten. Stetson is kwaliteit!
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 69,00 - € 179,00

Aangepaste materialen

Wol vilt, konijnenhaar en leer, de materialen die gebruikt worden op Stetson wintermutsen houden je zeker op temperatuur. Het Vitafelt wol vilt, exclusief van het merk Stetson, is volledig waterdicht. Duurzaam en comfortabel, en het kan worden opgerold om de hoed op te bergen zonder het risico van vervorming.

zie ook :

Een diversiteit die zich aanpast aan alle stijlen

Met 400 referenties die op Headict worden aangeboden, is het nog moeilijk om je Stetson hoed te kiezen! In de winter variëren de beschikbare vormen van kleine volumes zoals de trilby, de Stetson cap, of de Pork Pie, tot modellen met een bredere rand zoals de fedora, de floppy hat en zelfs de cowboyhoed. De kleuren zijn meestal neutraal en de accessoires discreet zoals lederen dassen of geweven vlechten, maar originaliteit weet zich ook te uiten voor wie dat wenst met warme tinten en gevederde details.

A découvrir également : Winter hoed