A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Stetson Baseball

Wie kan ons beter dan het legendarische Amerikaanse merk van herenhoeden, Stetson, een gevarieerde variant van de beroemde baseball pet aanbieden? De Stetson baseball cap: een cultuurtoevoeging voor alle generaties, de pet met een gebogen klep komt van de sport. Het model beschermde honkbalspelers tegen de zon, om te voorkomen dat haren in hun gezicht vallen en dat het zweet naar beneden loopt. Tegenwoordig is het ook een modeaccessoire, dus geeft Headict trots plaats aan Stetson heren petten in een verscheidenheid van materialen en kleuren.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

Uitstekende bescherming

We kunnen rekenen op Stetson, het 150-jarige merk dat door John B. Stetson is opgericht voor de cowboys van het Amerikaanse Westen, om hoeden te produceren die hun dragers tegen de weerselementen beschermen. Stetson honkbalpetten bieden bescherming tegen de zon dankzij hun gebogen klep, maar ook een UV-scherm tot +40SPF op sommige modellen, en een waterdichte behandeling op andere. De gekozen materialen zijn allemaal super gebruiksvriendelijk, van licht katoen in de zomer tot scheerwol die perfect is voor winterse vorst, inclusief luxueus geitenleer met fleecevoering en geolied katoen.

Een doordacht ontwerp

Trouw aan de kwaliteitsstandaard van het merk, combineren Stetson caps prachtige materialen en gewilde details. De kleppen zijn verkrijgbaar in nubuck of leer, het Stetson logo is geborduurd, op een metalen plaatje of klinknagel, en de vorm van de pet is gebasseerd op bepaalde modellen zoals leger petten. De kleuren variëren van licht tot donker en blijven altijd sober om de schijnwerpers niet te stelen.

Met suggesties voor alle gelegenheden is er geen excuus om geen Stetson baseball pet te dragen die bij je outfit past. Tegelijkertijd beschermend en modieus, vind ze bij Headict, je zult niet meer zonder kunnen!

A
Sluitenk