Stetson Glensfall

Stetson Glensfall flat cap

De must-have onder de flat caps! De Stetson Glensfall cap is een van de makkelijkste om te dragen. De lijnen zijn strak, het logo is kleur op kleur geborduurd en het korte vizier biedt bescherming tegen de zonnestralen zonder het gezichtsveld te verkleinen. Het is een zomermodel dat aan de goede of verkeerde kant gedragen wordt en een sportieve look heeft, gemaakt van comfortabele materialen. Het geeft in een handomdraai een elegante uitstraling aan uw stadskleding.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 0,00 - € 99,00

Een historische cap

De Glensfall is een platte canvas pet waarbij de pet en de klep in elkaar verweven zijn in de vorm van een vogelbekdier. Flat caps verschenen voor het eerst in Engeland in de 14e eeuw, en Engelse en Ierse emigranten naar de Verenigde Staten namen ze mee. Hier komt het typische beeld van de New Yorkse krantenjongen vandaan. De platte pet werd voor het eerst geïdentificeerd als een kenmerk van de arbeidersklasse in Engeland, maar werd populairder toen Engelse adel sporten als golf gingen doen. Vandaag de dag wordt de platte pet niet langer geassocieerd met één type persoon of sociale achtergrond; hij wordt door iedereen gedragen, mannen, vrouwen en kinderen.

zie ook :

Perfecte bescherming

Het is geen verrassing dat het merk Stetson, dat zijn reputatie heeft opgebouwd door kwaliteitsmodellen te maken om cowboys te beschermen tegen de elementen, zijn versie van de flat cap aanbiedt. Met een UV-factor tot +40 en duurzame en comfortabele materialen die kenmerkend zijn voor het Amerikaanse merk met 150 jaar ervaring, zal zo'n pet je outfit helemaal afmaken en je vergeet zomaar dat je hem ophebt omdat hij zo comfortabel is! Laat je verleiden door dit model, zowel sober als vol persoonlijkheid, dat je voor de zon, de regen en de kou beschermt zonder in de weg te zitten.