A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
New Era MLB

Als trotse vertegenwoordiger van zijn land en met de passie van het Amerikaanse volk voor sportevenementen brengt het MLB-kampioenschap alle generaties samen. Voor het bijwonen van de wedstrijd of voor een zeer sportieve stijl, zullen honkbalfans blij zijn om onze New Era MLB-collectie te ontdekken! Op deze pagina vind je alle MLB Baseball caps van de bekendste franchises in Major League Baseball!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

New Era MLB: De collectie die het onder de knuppel heeft!

Voor honkbalfans en Amerikaanse kampioensteams is het dragen van een MLB-pet vanzelfsprekend. Het stelt je in staat om een wandeling in de zon te maken terwijl je je passie voor slagsport laat zien! In Frankrijk is honkbal nog niet erg populair, maar het begint aan onze kant van de Atlantische Oceaan, dankzij de collecties van accessoires die door het Amerikaanse merk New Era zijn ontwikkeld. New Era is een gigant van sportkleding in de Verenigde Staten en biedt het hele jaar door collecties van MLB-caps en snapbacks aan die de logo's en kleuren van de franchises benadrukken. Van de meest vertrouwelijke franchise tot het vlaggenschip van de New York Yankees, New Era MLB spreekt iedereen aan! En zelfs degenen die allergisch zijn voor sport herkennen het, een MLB-pet op je hoofd en je voegt een nonchalant Amerikaans tintje toe aan je outfit!

zie ook :

New Era MLB-accessoire voor elk seizoen

In de zomer zul je vooral de caps met gebogen of platte vizieren met teamlogo’s zoals de White Sox, Giants of Atlanta Braves op prijs stellen. Met een wit logo op een gewone pet past jouw stijl bij al je activiteiten, maar als je een speelser persoon bent, kun je kiezen voor meer gekke kleuren en dan kun je laten zien dat sport en mode hand in hand gaan! Raak in de winter niet in paniek! Je hebt de keuze uit vele modellen New Era MLB caps: jacquardstijl met pompon, korte beanie in donkere kleur, leuke patronen… Alle stijlen en vormen van New Era MLB hoofddeksels zijn voor jou beschikbaar!

A
Sluitenk