A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
New Era Chicago Bulls Cap

Op deze pagina vindt je alle modellen en collecties van New Era Chicago Bulls caps met de kenmerken en logo's van het legendarische team dat over de hele wereld bekend is. Je zult zeker de perfecte Chicago bull cap of NBA Chicago Bulls snapback vinden voor een sportieve stijl! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur


Het toppunt van de sport in Amerika en de wereld
Het Chicago Bulls basketball team is zonder twijfel de sportfranchise die over de hele wereld het beste vertegenwoordigt is. Het heeft legendarische spelers als Michael Jordan, Jerry Sloan en Scottie Pippen gehost en heeft zoveel sportieve prestaties geleverd dat vele miljoenen mensen hun handelswaar met het bekende NBA Bulls logo willen dragen. Draag een Chicago Bulls cap of een bulls snapback om hulde te brengen aan het team en om te laten zien dat er op het gebied van sport en stijl niets beter is! De samenwerking van sportgigant New Era met dit onsterfelijke team heeft al zoveel sportfans verleidt en laten zien dat een Chicago Bulls pet meer is dan alleen maar een accessoire, het is onderdeel van een levensstijl.

zie ook:New era Chicago Bulls: een verbond tussen legendes
Met zes nationale titels, de zeer herkenbare Benny the Bull-mascotte en een ongelofelijke staat van dienst, trekt dit sterbasketbalteam de grootste namen aan. New Era NBA biedt vele petten en caps met het bekende Chicago Bulls logo maar ook Chicago Bulls kleding. Of je nou op zoek bent naar een New Era 59 fifty snapback of een 9 forty fitted cap van de Bulls, op deze pagina vind je alle New Era Bulls caps en accessoires met het beroemde logo dat symbool staat voor de kracht en het gevaar van de stier.

Michael Jordan en de Bulls
‘Chicago Bulls number 23’ is Michael Jordan’s Chicago Bulls official rugnummer waarmee hij het team naar vele overwinningen leidde. In 1990 droeg hij één keer het nummer 12 omdat naar horen zeggen iemand zijn shirt had gestolen. Jordan is zonder twijfel de meest beroemde Chicago Bulls speler ooit. Draag je Jordan snapback of Jordan cap flexfit dus met trots als je je voorbereid op een wedstrijd in het United Center, “The House that Jordan built", een eerbetoon aan deze beste Bulls speler aller tijden.

De cap Chicago Bulls: voor fans en niet-fans
Echte fans dragen hun Bulls cap of bulls muts op een dagelijkse basis, het is het perfecte accessoire dat je steun voor dit legendarische team laat zien. Ook als niet-basketbal fan kun je uiteraard gewoon een bulls pet of bulls trucker cap dragen, de kleurencombinaties en designs spreken iedereen aan, bulls fan of niet. Een Chicago Bulls cap black met zwart logo straalt kracht en doorzettingsvermogen uit en kan zo’n beetje bij elke outfit worden gedragen. Een coole Chicago Bulls truckercap van katoen biedt luchtigheid in de zomer door de mesh achterkant en staat ook nog eens hartstikke stoer.

Headict, de hoedshop voor caps Chicago Bulls
Zoals je weet is Headict de NBA accessoires specialist online en kun je hier dus goed terecht voor elke categorie Chicago Bulls New Era caps en andere Bulls accessoires. Naast caps van de bulls, vind je hier ook je favoriete Chicago Bulls muts of Chicago Bulls hat. Zelfs voor de allerkleinste bulls-supporters zal je bij Headict slagen, laat Michael Jordan kinderen inspireren door ze een pet van Chicago Bulls of een Chicago Bulls cap van New Era cadeau te doen.

A
Sluitenk