A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Oakland Raiders cap

Met de bijnaam “the Silver and Blacks” vanwege hun officiële kleuren, brengen de Oakland Raiders na drie Super Bowl-overwinningen alle football-fans samen aan de oostkant van de Bay Bridge. Voor alle fans van deze typisch Amerikaanse sport die van competitie houden, is er een Raider cap in de New Era Oakland Raiders cap- of Los Angeles Raiders cap NFL dames en heren collectie om je favoriete football  team naar de overwinning te helpen! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur


Het Raiders NFL team dat verder gaat
Niet te verwarren met het ijshockey team de New York Raiders of de Las Vegas Raiders, werd dit Raiders American Football team opgericht in Oakland, Californië in 1960. Zebrachten een paar jaar door in de stad Los Angeles voordat ze voorgoed naar hun geboorteplaats terugkeerden. Er kan worden gezegd dat deze franchise soms pech heeft omdat ze meerdere malen een Super Bowl-finale hebben gemist door te verliezen in de laatste kwalificatiewedstrijden, maar toch drie overwinningen op hun naam hebben staan!

Het Raiders team heeft een zeer grote fanbase die bijzonder is omdat ze excentriek zijn. Een beetje zoals de Kiss-fans, houden de Raiders fans zich niet in en vinden het leuk om zich volledig gek te kleden om naar de wedstrijd te gaan. Compleet uitgedost in opvallende Oakland kleding en accessoires en hun Raider caps mogen dan zeker niet ontbreken! Een kleine eigenaardigheid die het fenomeen Raider Nation zag ontstaan.

Bestel je New Era Raiders cap, of dat nou een LA Raiders cap of Oakland Raiders New Era cap is, gewoon bij Headict, de raiders official store. Ontdek elke kleur zoals: Raiders cap all black,Red Raiders hat of White Raiders snapback of trucker cap. De collectie krijgt regelmatig een Oakland Raiders update met nieuwe modellen en nog meer keuze!

zie ook :Om lid te worden van de Raider Nation: raider pet
Een Raiders cap jd is misschien iets minder origineel en uitbundig dan de uitdossing van de diehard fans van de franchise, maar het is nog steeds de ideale manier om je team te verdedigen! Met het schildvormige team logo van een piraat, zijn de Raiders hier niet om te verliezen! Een Raiders trucker cap, 9fifty raiders hat of 9forty NFL Raiders snapback in de teamkleuren zal bewijzen dat je er alles aan doet om ze te laten winnen! Je hoeft niet naar Californië te vliegen, de Raiders houden van hun fans, waar ze ook zijn zolang ze hun support laten zien met een NFL Oakland Raiders pet!

Oakland Raiders Caps zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Headict! Lees in de voorwaarden hoe het zit met onze gratis verzending, je hebt je Oakland pet in elk geval snel in huis.

A
Sluitenk