A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Oakland Raiders caps

Met de bijnaam “Silver and Blacks” vanwege hun officiële kleuren, brengen de Oakland Raiders na drie Super Bowl-overwinningen alle voetbalfans samen aan de oostkant van de Bay Bridge. Voor alle fans van de typisch Amerikaanse sport die van competitie houden, zet een Oakland Raiders pet op van de New Era snapbacks collectie en ga voor de overwinning!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur

Een team dat verder gaat!

Opgericht in Oakland, Californië in 1960, brachten de Raiders een paar jaar door in de stad Los Angeles voordat ze voorgoed naar hun geboorteplaats terugkeerden. Er kan worden gezegd dat deze franchise soms pech heeft omdat ze een Super Bowl-finale vele malen hebben gemist door te falen in de laatste kwalificatiewedstrijden, maar toch drie overwinningen op hun naam hebben staan! De Raiders profiteren van een zeer grote fanbase die bijzonder is omdat ze excentriek zijn. Een beetje zoals de Kiss-fans, houden de Raiders fans zich niet in en vinden het leuk om zich volledig gek te kleden om naar de wedstrijd te gaan! Een kleine eigenaardigheid die het fenomeen Raider Nation zag ontstaan!

zie ook :

Om lid te worden van de Raider Nation: Een Oakland Raiders cap

Met een Raiders cap zal je zeker minder origineel en uitbundig zijn dan de echte fans van de franchise, maar het is nog steeds de ideale manier om je team te verdedigen! Met zijn schildvormige logo van een piraat, zijn de Raiders hier niet om te verliezen! Een Raiders snapback in de teamkleuren zal bewijzen dat je er alles aan doet om ze te laten winnen! Je hoeft niet naar Californië te vliegen, de Raiders houden van hun fans, waar ze ook zijn, zolang ze maar hun support laten zien met een Oakland Raiders pet!

A
Sluitenk