Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
  • Casquette Caps Caps verkoop tot -70% korting
  • Chapeaux Hoeden Hoedenverkoop tot -80% korting
  • Bérets Petten Petten verkoop tot -50% korting
  • Stetson Stetson Stetson verkoop tot -50% korting
  • Minis Prix Beste verkopen
  • Bonnets Mutsen Bekerverkoop tot -80% korting
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Goedkope Baret Sale

span>De baret is zeker het hoofddeksel dat steeds aantrekkelijker wordt voor liefhebbers van retrotrends van alle leeftijden die hun outfits willen aanvullen met vintage accenten, of het nu gaat om alledaagse kleding of om speciale gelegenheden. Om te slagen zonder te eindigen met een lege portemonnee.  Op zoek naar een goedkope baret in de sale? Je wil niet veel investeren, dan is de goedkope baret het perfecte alternatief.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken

Een goedkope baret voor een vintage stijl

We zullen allemaal merken dat alles wat vintage is steeds waardevoller wordt en deze trend is zeer aanwezig in de manier waarop we ons kleden en onze accessoires kiezen. Veel mensen nemen weer de Gavroche-stijl over en waarderen de zeer retro Ierse petten die je warm houden! Baskische baretten en wollen baretten komen ook weer in de mode voor iedereen die nostalgisch is naar een zekere charme van het oude Frankrijk en de authenticiteit van de hoofddeksels uit het begin van de 20e eeuw bewondert. De baret met zijn duidelijke lijnen wordt door de meest hippe mensen onder ons bijzonder gewaardeerd!

Materialen tegen lage prijzen!

De baret die met korting te koop is, is gemaakt van edele en hoogwaardige materialen, ongeacht het gebruik en het seizoen waarin je hem wilt dragen! Vind op onze pagina goedkope baretten van linnen en katoen, perfect om de zomer door te brengen op een koele plek, of je nu op het platteland of aan zee bent! Wollen baretten zijn de essentie van de winter en je zult ze verkiezen in rauw breisel voor een stoere stijl, terwijl lederen baretten perfect bij je passen als je houdt van de authentieke vintage-trend die prachtige materialen viert die met zorg zijn bewerkt!

A
Sluitenk