A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Groene sjaal

Of het nu eend, mint, kaki of pistache is, groen is de kleur van de jeugdigheid en komt weer helemaal terug! Zin in een wandeling door het bos, vers gemaaid gras en weelderige vegetatie? Ongetwijfeld heb je de natuur altijd om je heen, dus probeer een groene sjaal die je een stijl geeft die soms landelijk is, soms avontuurlijk!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Merken
Sorteer op Materiaal

De kleur groen in al zijn glorie!

Op zoek naar een connectie met Moeder Natuur en genoeg van al de verfijnde en stedelijke kleuren? Groen is voor jou gemaakt als symbool van het lot en het geluk, het is een kleur waarmee je kunt ontsnappen naar de natuur en je kunt de jeugdigheid ervan benadrukken. De meest pessimistische mensen zien daarin de kleur van de duivel, maar in feite is groen zeer positief: jeugd, frisheid, verbondenheid met de natuur maar ook succes: vandaar dat de kleur van Amerikaanse dollarbiljetten en speeltafels groen is! Voor iedereen die volop van het leven geniet, brengt de groene kleur je terug naar de basis!

Een groene sjaal om naar het leven te glimlachen!

In de zomer kies je voor een lichtgroene sjaal die je in staat stelt om weer contact te maken met het platteland en een landelijke stijl te dragen, of juist een kaki sjaal met een outfit in oker- en beigetinten, waardoor je een beetje een Indiana Jones- en avonturiersstijl krijgt. In de winter zal een fel bosgroene sjaal jouw teint verbeteren en de haarkleur accentueren, terwijl een lichtgroene sjaal wordt aanbevolen in een trendy pasteltint om je in een zachte stijl te houden, ideaal voor de momenten waarop de temperatuur op zijn laagst is. Wat je favoriete kleur ook is, een groene sjaal brengt vreugde en frisheid om je nek!

A
Sluitenk