Stetson bontmuts

Stetson Pilotenmuts

Het Amerikaanse hoedenmerk Stetson wordt al sinds 1830 erkend door cowboys, maar heeft zijn assortiment hoeden gediversifieerd om ons te beschermen tegen slecht weer in de zomer en in de winter. Een Stetson pilotenmuts of bontmuts houdt het hoofd warm en is bovendien een tijdloos modeaccessoire. De afwerkingen, kleuren en kwaliteit van de materialen zijn onberispelijk.
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
  • € 63,00 - € 64,00

Een Stetson bontmuts als aanvulling op het dagelijks leven van de man

Om de naderende kou van de winter te trotseren, weet het merk Stetson ons te helpen en biedt een collectie bontmutsen aan met de hoogste kwaliteit afwerking, welke bescherming biedt tegen wind en sneeuw. Een waterdichte Stetson bontmuts houdt je zelfs op de natste breedtegraden droog. En ook hier biedt Stetson je de mogelijkheid te kiezen uit een breed scala aan modellen om de koudste maanden in stijl door te komen.

zie ook :

Spelen met materiaal en stijl

Net als bij de rest van de Stetson-hoeden en -mutsen is diversiteit erg belangrijk. Voor een Britse stijl kies je voor een bontmuts met ruitjespatronen en echt hazen- of schapenbont, dat verwarmt en extra elegantie heeft, zonder in een te klassieke stijl te vallen. Als je de voorkeur geeft aan de vintage cowboy stijl, is een oud-lederen bontmuts in bruine en okerkleurige tinten ideaal. Degenen die graag een retro-touch aan hun outfit geven maar toch urban willen blijven, zullen neigen naar modellen in geolied katoen of leer die bij absoluut alle jassen en sjaals passen. Wat jouw kijk op het leven ook is, de Stetson bontmuts is er om je de winter op een warme manier door te laten gaan!