Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Bontmuts Bruin

Voor extra warmte kies je de bruine bontmuts! Met zijn warme kleur, soms neigend tot beige, soms tot chocoladebruin, heeft bruin een chique uitstraling om een winteroutfit een rustig tintje te geven. De bontmuts voor mannen en vrouwen is essentieel voor huismussen die toch het huis uit moeten.Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Merken

Een comfortabele bruine bontmuts!

Of het nu gaat om mahonie of cacao, bruin symboliseert de herfst, gevallen bladeren en de terugkeer van regenlaarzen. Met een kleur die doet denken aan de natuur, kan een bruine bontmuts gedragen worden op zowel herfstige als winterse dagen. Sta dichtbij de natuur en durf de bruine bontmuts te dragen! Een bontmuts is de warmste hoed die er is, omdat hij zelfs de oren beschermt. Dus voor wandelingen in het bos en vervolgens in de sneeuw, kan slechts één accessoire je van de kou redden: de bruine bontmuts!

De bruine bontmuts is versierd met bont.

De meeste bontmutsen hebben inderdaad een bontvoering omdat ze naar ons toekomen vanuit koude landen die gericht zijn op radicale oplossingen tegen de wind. Kies je bontmuts met echt bont voor een meer levendige en authentieke uitstraling zoals aangeboden door de merken Nobis of Stetson. Als je liever voor nep bont kiest, raak dan niet in paniek, want de fabrikanten hebben ook aan jou gedacht en bieden je collecties bruine bontmutsen aan, met originele patronen en allemaal met nep bont voor gevoelige oren. Het echt en/of synthetisch bont heeft het voordeel dat het zich aanpast aan alle outfits zodat je met een bruine bontmuts zeker geen faux pas maakt deze winter.

A
Sluitenk