A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Le Drapo

Als je van warme, liefdevol gebreide mutsen houdt, zul je genieten van Le Drapo, het Franse merk gecreëerd door de zus van wereld slalomkampioen Jean-Baptiste Grange. Een familieverhaal van skiliefhebbers. En dan is het dragen van Made in France op de pistes van onze bergen stijlvol, nietwaar?Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur

Le Drapo muts en hoofdband, de Franse stijl

De Le Drapo muts wordt gedragen door skiër Jean-Baptiste Grange. Oorspronkelijk gebreid door zijn zus Alexia, werd het al snel dé accessoire van de kampioen die het op zijn hoofd zet als hij een podium op stapt. Vervolgens stroomden de verzoeken van de fans binnen en werd het merk Le Drapo geboren. Le Drapo hoofdaccessoires zijn niet alleen stijlvol, maar worden ook met de hand in Frankrijk gemaakt.

zie ook :

Ontdek hier ook al onze hoeden die in Frankrijk gemaakt zijn.

Een ruime keuze aan Le Drapo mutsen

Ook jij draagt een Le Drapo skimuts zoals onze kampioenen! Ontdek de verschillende modellen voor mannen en vrouwen van mutsen en hoofdbanden. Kies een vintage blauwwitte muts om te dragen tijdens het uitgaan in de stad, in de bergen voor een sportieve en trendy stijl, of een hoofdband die je beschermt tegen de kou tijdens je skitochten. De Le Drapo muts is een stijlvol accessoire dat essentieel is om je outfits compleet te maken deze winter.

A
Sluitenk