Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Le Drapo

Als je van goed verwarmende mutsen houdt die gebreid zijn met liefde, dan val je vast voor de mutsen van Le Drapo. Dit merk is opgericht door de zus van de franse wereldkampioen slalom Jean-Baptiste Grange. Een echte familie van skifanaten en wintersporters dus, die vanuit de Franse alpen en de passie voor de sport een heerlijke warmhouder maken, dat is toch grote klasse? Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

De hoofdband en muts van Le Drapo in Franse stijl

Le Drapo muts wordt onder meer gedragen door de skikampioen Jean-Baptiste Grange. De eerste Le Drapo muts werd gebreid door zijn zus Alexia, waarna de muts niet meer weg te denken was bij elke keer dat hij het podium besteeg. De muts werd gezien en veel fans wilden er ook een, waarmee de geboorte van het merk een feit was. Nog steeds worden de hoofdbanden en mutsen hadgebreid in Frankrijk, de plek waar het avontuur begon.

Een grote keuze mutsen van Le Drapo

Draag net als een skikampioen een Le Drapo muts! Ontdek de verschillende modellen voor dames, heren en ook de hoofdbanden. Kies voor een vintage blauw met witte muts voor het uitgaan of een lekkere afdaling in sportieve en trendy stijl. Of voor een hoofdband die je beschermt tegen de kou tijdens de wintersport op slee, snowboard of ski. De muts van Le Drapo is de onmisbare accessoire bij je outfit voor deze en de komende winter.
A
Sluitenk