Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Beardo

Beardo of de baardmuts is een briljante ingeving van de Canadees Jeff Philipps, een groot fan van winter- en buitensporten. Tijdens een wintersport vakantie in 2006 ontstond het idee bij de toen nog jonge ondernemer. Tot zijn eigen grote verbazing werd de Beardo in no time een hit waardoor het aantal mannen met baarden op de pistes flink toenam. Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

Verander je gezicht met de Beardo muts

Man of vrouw, durf de ludieke en trendy baardmuts van Beardo te dragen. De handgebreide mutsen van Beardo zijn gemaakt van een wollen baard (die niet kriebelt!) die erg handig in het gebruik is. Vouwen, losmaken en verstellen, het kan allemaal. Veel makkelijker eigenlijk dan een echte baard. Een praktische muts die je goed staat, waarvan je mag verwachten dat dat ook gezien wordt en die je ook nog eens beschermt tegen de sneeuw en kou tijdens de afdaling en andere winterpret!

De baardmuts die bij je past

Blond of bruin, kort of in viking stijl, kies hier de vorm en kleur van je baard! Beardo biedt je daarnaast ook een serie originele halsdoeken: van hondenkop tot volle kuslippen tot horrorstijl. Knap als je daarmee niet opvalt!
A
Sluitenk