A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Beardo
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

Verander je gezicht met de Beardo muts

Man of vrouw, durf de ludieke en trendy baardmuts van Beardo te dragen. De handgebreide mutsen van Beardo zijn gemaakt van een wollen baard (die niet kriebelt!) die erg handig in het gebruik is. Vouwen, losmaken en verstellen, het kan allemaal. Veel makkelijker eigenlijk dan een echte baard. Een praktische muts die je goed staat, waarvan je mag verwachten dat dat ook gezien wordt en die je ook nog eens beschermt tegen de sneeuw en kou tijdens de afdaling en andere winterpret!

De baardmuts die bij je past

Blond of bruin, kort of in viking stijl, kies hier de vorm en kleur van je baard! Beardo biedt je daarnaast ook een serie originele halsdoeken: van hondenkop tot volle kuslippen tot horrorstijl. Knap als je daarmee niet opvalt!
Verder lezen
A
Sluitenk