Beardo

Baardmuts Beardo

Knotsgekke muts kopen? Lees dan gauw verder! De Beardo baardmuts is het zeer creatieve idee van de Canadese Jeff Philipps, een fervent wintersport-fan. Het was op een ijzige dag in de winter van 2006 dat het idee voor dit unieke artikel tot leven kwam in de geest van de jonge ondernemer. Tot zijn grote verrassing werd deze eigenaardige muts een succes en veroverden de baardmutsen al snel de skipistes.
Koop Baardmuts Beardo - Muts Met Baard - Laagste Prijzen - Headict
Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Merk
Materiaal
Prijs
  • € 3,00 - € 9,00De grappige wintermuts die je nodig hebt
Beardo baardmutsen zijn met de hand gebreide mutsen waaraan een wollen baard is bevestigt die niet kriebelt en die opvouwbaar, afneembaar en verstelbaar is. Deze hippe beanie is one size, fits all en je hebt dus geen speciale maat nodig. Een beardo baardmuts is veel praktischer dan een echte baard! Een handig en grappig accessoire om je te beschermen te bieden tegen de kou en de sneeuw tijdens het skiën of schaatsen en weer eens wat anders dan een Peruaanse muts of ijsmuts met logo.

Baarden zijn leuk en trendy en dankzij het baardmuts patroon niet meer alleen maar voor de man! Beardo maakte de baard unisex en geschikt voor elke leeftijd, dus ook voor de kids!

De perfecte muts met baard voor jou
Blond of brunette, kort of lange muts, met krullen of Viking muts? Bekijk de voorraad in onze shop en kies de kleur en vorm van je eigen baard!

Beardo heeft ook een collectie van andere, originele nekverwarmers en knotsgekke sjaals, skimaskers en gezichtsmaskers en andere artikelen onder het beardo logo beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hondenkop, een kat, een apenkop of een bloederige mond? Dit maakt de Beardo trouwens ook de perfecte carnaval muts.

Met een product van Beardo blijf je dus in ieder geval niet onopgemerkt!

Gratis verzending voor je Beardo? Het kan! Lees onze voorwaarden om te zien of je in aanmerking komt.