A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
CAPSULE PROJECT
Geïnspireerd door de straat, muziek, cultuur ... en mensen rondom ons, bieden de capsules collecties originele creaties in exclusieve en beperkte edities. Resultaat van het ontmoeten met artiesten, de exclusieve samenwerkingen maken de hoofdkleding een nieuwe manier van uiten. Vanaf nu, ontwerp, logo, typo & amp; Illustraties krijgen uw caps door professionele digitale borduurwerk en leren patches met laser-ets. Wees uniek, door uw eigen kleuren te dragen. Alleen bij Headict's shop of online.
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Passigatti
FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Kleur

Sjaals en doeken van Passigatti, een familie geschiedenis

Giorgio Passigatti richtte in 1950 het merk op, in Duitsland, om zijn droom waar te kunnen maken. In dat plan wilde Giorgo zijn ambacht en Italiaanse roots tonen in zijn collectie. Nu het merk gevoerd wordt door zijn kinderen, heeft het zich ontwikkeld tot een vaste waarde in de mode met kwaliteitsproducten die zich van jaar tot jaar onderscheiden met het zetten van de trend in de mode. De sjaals van Passigatti staan bekend om hun prachtige kleuren, originele prints en hoogwaardige materialen.

De sjaals en halsdoeken van Passigatti: voor een moderne design look

De sjaals en doeken van Passigatti maken elke outfit compleet. Vind bij je zoektocht naar de perfecte cap, hoed of muts de sjaal die je past, of draai het om. Grote kans op een 100% geslaagde look.
Verder lezen
A
Sluitenk