Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Caps Detroit

span>Detroit Tiger is een van de aanwezige franchises sinds de oprichting van de American Baseball League en altijd gevestigd geweest in de grootste stad van Michigan, we noemen hen: de Detroit Tigers! Trakteer jezelf op een teamcap die meer dan 120 jaar oud is en maak je klaar om te scoren!Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur

Een team altijd op het hoogste niveau

Opgericht aan het einde van de 19de eeuw, dankt de Detroit Tigers franchise zijn naam aan een voormalige militaire basis in de stad Detroit met de bijnaam "Tigers" die een belangrijke rol speelde tijdens de Burgeroorlog. Het team stond tegenover de Milwaukee Brewers in de eerste Major League-wedstrijd in 1901 voor de komst van speler Ty Cobb, die de franchise zijn eerste trofeeën liet winnen. De Tigers werden regelmatig kampioen van de American League voordat ze tussen de jaren dertig en tachtig van de vorige eeuw vier keer kampioen werden van de World Series. Kampioenen van de competitie in 2012 en divisiekampioenen in 2014, putten de Tigers uit hun ongelooflijke ervaring en verleden om voortdurend terug te keren naar de top van het klassement.

zie ook :

Een Detroitse pet: het eerbetoon van kampioenen

Gelegen in het hart van het centrum van Detroit, is Comerica Park gastheer van de Detroit Tigers voor hun thuiswedstrijden. Als je ervan droomt om de passie van de Tigerfans te ervaren, ga dan in ieder geval eerst voor een Detroit Tigers pet en je zult al een grote stap hebben gezet. Dan jezelf nog bekendmaken met de slogan van de Michigan-fans: "Who’s your Tiger" en je bent klaar om de spelers op het veld te verwelkomen! Met een logo dat doet denken aan de oude Engelse caligrafie, willen de Detroit Tigers geschiedenis schrijven en jij kunt daaraan meedoen met een Detroit cap!

A
Sluitenk