Cap Detroit

Detroit Tigers Cap

Filteren op
My selection:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 19,00 - € 38,00Een top team!
De club werd opgericht aan het einde van de 19de eeuw en de Detroit Tiger franchise dankt haar naam aan een voormalige militaire basis in de stad Detroit met de bijnaam "Tigers" die een belangrijke rol speelde tijdens de Burgeroorlog. De Detroit Tigers stonden tegenover de Milwaukee Brewers in de eerste Major League-wedstrijd in 1901. De Tigers werden regelmatig kampioen van de American League en werden tussen de jaren dertig en tachtig van de vorige eeuw vier keer kampioen van de World Series. Als kampioenen van de MLB in 2012 en divisiekampioenen in 2014, putten de Detroit Tigers uit hun ongelooflijke ervaring en historie om voortdurend terug te keren naar de top van het klassement.

zie ook :Een Detroit Tiger cap: een eerbetoon aan kampioenen
Gelegen in het hart van het centrum van Detroit, is Comerica Park de basis van de Detroit Tigers voor hun thuiswedstrijden. Als je ervan droomt om de passie van de Tigerfans te ervaren, ga dan in ieder geval eerst voor een Detroit Tigers pet of Detroit Tigers cap en je zult al een grote stap hebben gezet. Leer natuurlijk ook de slogan van de Michigan-fans uit je hoofd: "Who’s your Tiger?" en je bent klaar om de spelers op het veld te verwelkomen! Met een logo dat doet denken aan de oude Engelse kalligrafie, willen de Detroit Tigers geschiedenis schrijven en jij kunt daaraan meedoen met een perfecte Detroit cap!

New Era Detroit caps
New Era cap van Detroit kopen? Bedenk dan hoeveel je wilt spenderen en welke stijl je wilt. Als je een echte fan bent van de Detroit Tigers zoals wij, dan kies je wellicht voor de fitted Detroit tigers cap van New Era of misschien voor snapback Detroit caps die gemakkelijk verstelbaar zijn aan de achterkant naar elke gewenste maat. Het merk New Era is de officiële distributeur voor MLB en dus weet je in elk geval zeker dat je hier alleen een authentieke baseball cap detroit tigers zal vinden. In de Detroit Tigers collectie van Headict vind je alleen de beste modellen voor de beste prijzen! Wat dacht je van een New Era Detroit Trucker, flexfit, een 9forty of 59 fifty Detroit baseball cap? Volop keuze bij ons en gratis verzending bij bestellingen boven de 75 euro!