Muts Heren

Muts Heren

Headict is ongetwijfeld de beste plek om je heren muts te vinden. Onze complete selectie heren mutsen voor heren van alle leeftijden en smaken doet je originele hartje sneller kloppen. Al deze leuke mutsen heren zijn one-size-fits-all, zo loop je geen risico op een miskoop, je wilt natuurlijk wel dat je heren beanie goed past! Heeft u al een warme beanie besteld? Altijd goed gemutst met een wintermuts, skimuts of beanie mutsen met of zonder pompon aan de beste prijs van Headict! Ze zijn dan alleen accessoires om je te beschermen tegen de kou: wij geloven dat een muts of beanie de finishing touch geeft aan jouw stijl deze winter, zowel voor dames als heren als kinderen. Scroll door ons grote assortiment van barts en andere merken en beslis vandaag mogelijk nog welke stijlvolle en warme skimuts muts jij wilt kopen. Te veel om uit te kiezen? Begin dan eens met een simpele zwarte of grijze muts, zwart en grijs passen immers overal bij! Maar durf ook een felle kleur in acryl kiezen zoals blauw of roze. Vergelijk artikelen van de meest modieuze merken zoals beechfield , barts, stetson, coal enz. Lees verder
Muts Heren Kopen? Beanie Heren & Wintermuts - Lage Prijzen - Headict
392 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 95,00

Headict collection

De geschiedenis van de muts

Heel wat bronnen geloven dat de geschiedenis van de gebreide muts begonnen is in Monmouth in Wales, in het midden van de jaren 1500. Andere bronnen menen echter dat de uitvinding van de pompon een teken was van mutsen maken in Noorwegen, dat dateert van vóór de uitvinding van het breien, en dus ook van de Monmouth Cap.

Maar net als de verschillende beroemde truien in ons Ugly Christmas Sweater artikel, is het heel goed mogelijk dat deze beide koude streken hun eigen logische antwoord op hun omgeving ontwikkelden. Een nauwsluitende warme muts om de elementen buiten te houden. Als men moet geloven dat de muts in Groot-Brittannië of Scandinavië is ontstaan, dan is het logisch dat hij geassocieerd wordt met duurzame, praktische werkkleding. Maar zou het antwoord nog verder in het verleden verborgen kunnen liggen?
In de Rotunda van het Capitool van de Verenigde Staten staat een "liberty cap" afgebeeld op het hoofd van een vrouw rechts van George Washington in "The Apotheosis of George Washington." De Amerikaanse kunstenaar Thomas U. Davis heeft vele malen geprobeerd liberty caps op te nemen in de beroemde kunstwerken in het Amerikaanse capitool, maar hij werd vaak geweigerd.
De associatie van de pet met de bevrijding van de Romeinse slaven was te radicaal in het Amerika van vóór de Burgeroorlog, en andere critici vonden dat de pet misschien te veel leek op de hoofddeksels van de Indianen om aanvaardbaar te zijn in het Capitool. Bijna honderd jaar na de stichting van Amerika bleven de petten in felle kleuren van de eerste Europese kolonisten omstreden symbolen van vrijheid.
Hoewel de gebreide muts een ongelooflijk oud kledingstuk is, werd de militaire band ervan onuitwisbaar gesmeed in de jaren 1830 en 50, met verschillende zeer koude en gewelddadige conflicten. Het eerste was de opstand van Neder-Canada, die uitgevochten werd tussen Frans-Canadese patriotten en de Britse koloniale machthebbers. Gevochten in wanhopig koude omstandigheden, zou de gebreide muts een tweeledig doel dienen: overleven en symboliek. De patriotten van Québecois namen de reeds beroemde bonnet rouge over als onderdeel van hun uniform. In het Frans-Canadees zouden de mutsen Tuques genoemd worden.Hoewel het misschien slordige geschiedenis is om helemaal van de Krimoorlog naar de Tweede Wereldoorlog te springen, kan het wel nuttig zijn wat de mode betreft. Immers, de grote meerderheid van gebreide mutsen die wij nu op de markt zien komen als "horloge mutsen of sailor hat," hebben een duidelijke link terug naar de mutsen die de bemanningen van de marine tijdens de Tweede Wereldoorlog droegen. Een absoluut ongelooflijke reeks foto's van Life Magazine legt een bemanning van een onderzeeër vast terwijl die ergens guur en koud gestationeerd is in de jaren 1940. De beroemde onderzeese ontdekkingsreiziger (en Jack Donaghy's persoonlijke held), Jacques Cousteau, was vaak te zien met een one size horloge muts op, gedurende de hele tweede helft van de twintigste eeuw. Ondanks zijn verleden bij de Franse Marine, draagt hij geen normale militaire kleuren of een merino, maar een fel oranje-achtig rood, dat bijna doet denken aan de Phrygische petten van de Franse revolutie. Ongeacht de bedoeling maakt Cousteau de band van de pet met exploratie en avontuur nog duidelijker.
Aan deze strijders en avonturiers moeten wij ook Michael Nesmith van de The Monkees, een populaire new age band uit de 60's, toevoegen, die vaak gezien werd met een beanie in het groen of zwart met een pompon erop. In de twee jaar dat de band op TV was, van 1966-1968, dienden de door Nesmith gedragen horlogemutsen als bewijs dat de slijtvaste muts niet langer alleen voor avonturen op volle zee bestemd was, maar evengoed door iedereen gedragen kon worden.Terwijl onze tot nu toe besproken horlogemutsen hoofdzakelijk op zee gedragen werden, kon het in de lucht net zo koud (zo niet kouder) worden. De militaire reproducers bij uitstek van Buzz Rickson hebben de horlogemuts nagebouwd die de leden van de USAAF tijdens WO II droegen. Deze bijzondere muts was zo geliefd dat parachutisten vaak hun eigen uitrusting ruilden om deze bijzondere extra-warme muts te bemachtigen.

A découvrir également : Mannen mutsen - Mannen mutsen - Mannen mutsen - Mannen mutsen - Heren hoeden - Pompon mutsen - Zwarte mutsen - Witte mutsen - Rode mutsen - Oranje mutsen - Groene mutsen - Gele mutsen - Ski mutsen


Muts heren bij elke outfit


Of je nou een koukleum bent of een fashion trendsetter, je zult zeker een wintermuts of beanie voor heren aan de beste prijs vinden tussen onze honderden mutsen: korte heren mutsen zoals de docker, of oversized muts heren en lange urban/surfer stijl beanie muts heren, leuke mutsen met een pompon voor een wintersport vibe of mannen mutsen met klep voor hen die hun ogen willen beschermen tegen de zon en de regen. Er zijn trouwens geen regels over het dragen van een muts, een muts in het zwart of een andere kleur voor heren is tegenwoordig ook net zo goed als een dames muts.

De beste merken voor uw muts voor heren


In de Headict hoedshop heren vergelijk je de perfecte merk muts heren in alle stijlen: voor degene die graag de mode volgen en degenen die zich willen onderscheiden. Zelfs voor diegenen die denken dat ze geen muts gezicht hebben. Groot hoofd klein gezicht, bij Headict is er een muts of beanie voor jou beschikbaar. Bespaar ook bij ons dankzij de gratis verzending van je beanie of ander hoofddeksel.

Ontdek een complete beanie heren collectie van Stetson, Brixton, Obey, Carhartt, Barts en Coal. Stetson biedt tijdloze modellen, Brixton heeft heren mutsen met een vintage stijl, Picture maakt gebruik van milieuvriendelijk materiaal en een Barts unisex muts of beanie met oorflappen heren is altijd in de mode. Onmogelijk om het ideale model beanie niét te vinden?!

Zwarte muts heren of kleurrijke heren muts? Alle tinten waar je van droomt
Of het nu gaat om een mannen muts als aanvulling op je zakelijke kleding, of om een model dat past bij je ski-jas, vertrouw op Headict om te vinden wat je zoekt. Met meer dan 400 beschikbare modellen mutsen voor mannen, gecategoriseerd op kleur is het gemakkelijk om door heren mutsen in uw favoriete tinten te navigeren.

De klassieke muts in het zwart voor mannen is natuurlijk verkrijgbaar in vele uitvoeringen, in verschillende vormen, gevoerd met fleece en in zachte, warme materialen, waaronder een warme wintermuts voor heren in wol of alpaca. Als je een wintersetouch wilt geven aan je outfits, waarom dan geen speciale kleuren zoals een bordeauxrode, bakstenen,mosterdgele muts of witte muts heren? Olijfgroen en chiné grijs zijn ook populair en bieden een zachte, natuurlijke look. Ideaal voor hippe vogels die graag een unisex beanie in huis halen.

zie ook :


Gepersonaliseerde muts voor heren


Je maakt deel uit van een groep, een club, of misschien heb je gewoon graag wat anderen niet hebben? Laat je mannen muts op maat maken! In 3D-borduurwerk of gegraveerd op een lederen patch, schrijf je eigen tekst of upload een logo, kies de typografie, de vorm, merken en kies de kleur: navy, blauw, zwart, rood, grijs... de keuze is enorm, dus maak van de gelegenheid gebruik om creatief te zijn en het plezier van een unieke, warme muts heren te ervaren, in je eigen stijl, een normale muts kopen heren kan altijd nog uiteraard.

In onze webshop vind je alleen de allerbeste merken (barts, coal, stetson, beechfield enz.) aan de beste prijs en verscheidenen opties om origineler te zijn dan iemand die een gewone beanie in het zwart draagt. Gerenommeerde wintermode-labels zoals gebreide mutsen uit het beste materiaal van Stetson, Barts, Lierys, New Era, Coal, Chillouts maar ook Urban fashion accessoires zoals 10 Deep of Carhartt beanie komen aan bod. Of je nou op zoek bent naar een dames of een heren muts, tussen de meer dan 1000 modellen en opties die op de website beschikbaar zijn zit er vast wel eentje bij. Ook de kids verdienen een coole gebreide muts en daarom hebben we tevens een grote collectie kindermutsen beschikbaar. Vergelijk ze nu op onze webwinkel. Deze zijn stuk voor stuk gemaakt van de lichtste gebreide wol of gevoerd met superzacht fleece omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor jou kind! Speciaal voor de dames bieden we naast mutsen ook hoofdbanden of een pompon aan. Een hoofdband of merino is superstijlvol en glamoureus en houden tegelijkertijd je oren lekker warm terwijl ze je haar in toom houden maar niet helemaal bedekken. Ga voor sober zwart of een gebreide beanie van verschillende kleuren. Bespaar jezelf heel wat moeite en vergelijk ze gratis op onze website. Ze zijn allemaal beschikbaar op onze webwinkel en onze voorraad wordt regelmatig aangevuld. Haal er nu één van barts of beechfield in huis en wees er zeker van dat u mutsen van acryl materiaal of gebreide wol heeft besteld aan de beste prijs! Bespaar bovendien op je bestelling van new era, lierys, stetson, coal of andere top merken dankzij de gratis verzending.

Headict heeft het grootste aanbod mutsen

Bij Headict vinden we het kopen van gebreide warme mutsen een serieuze zaak net zoals bij de populaire merken barts en beechfield ! Daarom bieden wij honderden modellen aan: met omslag voor "the top trendy look", mutsen van een sportteam, of met een pompon om je outfit een sjiek tintje te geven. De meeste van onze nieuwe modellen zijn beschikbaar in verschillende kleuren dankzij een blauw of roze artikel. Uiteraard is de muts niet alleen bedoeld als stijlicoon, hij dient ook comfortabel te zijn als de temperatuur daalt. We hebben daarom trendy mutsen geselecteerd, gemaakt van materialen die je hoofd lekker warm houden zoals wol of fleece. Voor de zomermaanden kun je kiezen uit een grote voorraad luchtige zomerbeanies in alle mogelijke kleuren. We hebben mutsen in alle maten dus genoeg opties om uit te kiezen voor heren, dames, volwassenen en kinderen. Bovendien zorgen we ervoor dat je je artikel aankoopt aan de beste prijs. Een beanie is the next best thing! Haal nu een gebreide muts in huis op onze website en vul je voorraad hoofddeksels van beechfield, lierys, new era of stetson nog voor de winter aan. Alles is mogelijk bij Headict! Misschien wil je wel een merino, beanie, pet of andere muts voor de winter?
Een herenmuts van Stetson of één van de vele andere merken kopen? Dat doe je natuurlijk bij Headict. Bestellingen van 75 euro of meer krijgen gratis verzending.