Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Stetson hatteras

Het Amerikaanse merk Stetson verstaat al 180 jaar de kunst van het hoedenmaken! De Hatteras Stetson hoed is zeker de meest beroemde en meest mooie! Afwerking en materialen zijn van hoge kwaliteit. Het is het legendarische hoofddeksel voor een look die in de oude gangster films niet zou misstaan! Bang! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op Kleur
Sorteer op Maat
Sorteer op Materiaal
Sorteer op Seizoen

De tijdloze Stetson caps

De Stetson caps zijn er in vele vormen: de platte pet van Stetson, de Stetson Glensfall duckbill, de Ierse cap met 6 of 8 panels en de klassieke baseball cap. Stetson besteed minitieuze zorg aan het creëren van de collectie petten, elke pet is handgemaakt door specialisten die het vak in de vingers hebben en speciaal opgeleid zijn. De Stetson cap voor mannen is als mode accessoire de perfecte metgezel voor de kille winter.

Stetson Hatteras: de legendarische Ierse pet.

Een icoon in de markt is de Stetson Hatteras, een Ierse cap met 8 vlakken of panels. Van een onmiskenbare elegantie, bijvoorbeeld waar het gaat om het gaat om materialen zoals tweed, visgraat stof,, leer en linnen voor de zonnige zomer. Als je een smal gezicht of kleiner hoofd hebt, is de Brooklyn cap met 6 panels een prima optie. Kies het materiaal dat bij je stemming en stijl past en vraag ons team gerust om advies.
A
Sluitenk