Grijze cap

Grijze petjes & caps

De grijze cap is je ideale bondgenoot. Geniet van het brede scala aan grijs tinten dat beschikbaar is op deze pagina. Wapen jezelf tegen de elementen! Lees verder
Grijze cap - Winkel Online
110 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 79,00



Tijdloze grijze pet

De grijze pet is een modeaccessoire dat je in alle seizoenen en bij alle kleding kunt dragen. Hij wordt niet vies en garandeert je een moderne uitstraling met eenvoud en bescheidenheid. Je kunt een snapback grijs, golf cap, baseball cap, 5-panel, NY cap of trucker dragen tijdens een dagje stad voor een trendy en coole look, of tijdens een wandelingen in de bergen. Hij beschermt tegen kou en de zon met stijl. Fans van een casual en trendy look zullen verleid worden door deze grijze caps die zich aanpassen aan het dagelijks leven.

zie ook :

A découvrir également : New Era Caps


Een grote verscheidenheid aan grijze petten.

Op zoek naar een veelzijdige toevoeging bij je outfit? Neem een kijkje in ons ruime assortiment grijze petten. Shop unieke en authentieke baseball caps van New Era (9 forty, 59 fifty) of neem een kijkje bij een van de andere topmerken! Ontdek onze opties van grijze petten met een ruime keuze aan dames of heren modellen en materialen bij Nike, New Era, Cayler and Sons, Benny Gold of de trendy Huf cap in het grijs. Voor wie van eenvoud met sportieve stijl houdt, zal binnenkort ook jij niet meer zonder grijze pet kunnen!


Grijze flat caps

Voor een meer klassiekere en elegantere stijl kies je voor een flat cap in een mooie grijze tint. Antraciet is een chique soort donkergrijs, bijna zwart, dat prachtig staat bij een pak of een elegante trenchcoat. Draag hem wel op de juiste manier: hij moet goed op je hoofd zitten, niet te ver naar achteren of te ver naar voren. En draag hem in geen geval achterstevoren (tenzij het deel uitmaakt van een carnavalskostuum). Alleen Samuel L. Jackson kan een platte pet achterstevoren dragen en er toch cool uitzien.

Neem ook eens een kijkje in onze sale. Hier hebben we de beste modellen op voorraad voor een aantrekkelijke prijs. Je tikt hier zo maar een goedkope snapback of trucker op de kop. Als het weer kouder wordt dan ruil je je pet gewoon in voor een grijze muts heren of dames om je hoofd lekker warm te houden.

Ook jouw bestelling van een grijze snapback of kan in aanmerking komen voor gratis verzending! Check onze bezorginformatie voor de voorwaarden.