A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
New Era Pet

Sinds de jaren ‘20 is dit de marktleider op het gebied van casual headwear. Als officiële distributeur van petten voor de meeste grote sportteams in Amerika, maar ook van andere helden zoals Batman maar ook Bugs Bunny en zijn Looney Tunes vrienden,  biedt het merk al 100 jaar een compleet assortiment van op maat gemaakte fitted petten tot snapback caps en gebreide beanies. Vind kids, heren en dames New Era caps en ontdek de legendarische 59Fifty van deze nummer 1 bij headict, de online winkel met de grootste selectie in Nederland! Kies vandaag nog een pet van je favoriete mlb, nba, nfl of nhl team en in je favoriete kleur uit onze selectie! Verder lezen

FILTRER LES PRODUITS
Sorteer op M/V
Sorteer op Maat
Sorteer op Maat US
Sorteer op Kleur
Sorteer op Merken
Sorteer op Team

Uitvinder van de baseball cap
In 1920 leende de uit Duitsland geëmigreerde, getalenteerde vakman Ehrhart Koch geld van zijn zus om zijn visie op kwaliteitsmodehoeden waar te maken. Een goede zet want de innoverende en vakbekwame New Era Cap Co produceerde in haar eerste jaar meer dan zestigduizend gatsby hoeden. In de jaren ‘30 zorgde de groeiende populariteit van honkbal en een afnemende behoefte aan klassieke hoeden ervoor dat het merk haar focus verschoof en in 1934 een nieuw item op de markt bracht: de baseball cap. Eind jaren ‘40 introduceerde ze hun eerste verstelbare caps maar produceerden hoofdzakelijk nog petten op maat. Het klassieke fitted model werd in 1954 vernieuwd en werd New Era 59Fifty genoemd.Zie ook :59Fifty: een icoon
Deze New Era pet groeide uit tot een icoon. Je koopt hem in verschillende kleuren en maten bij headict. Hij is verkrijgbaar met de logo’s van alle mlb honkbalteams in Amerika of met namen van steden en andere sporten zoals American Football (nfl) en basketbal (nba). 

Deze beroemde pet is gestructureerd voor stabiliteit en behoud van de klassieke vorm. Hij heeft een breed en hoog profiel voor extra comfort en een platte klep. De achterkant is gesloten en de 59Fifty komt in verschillende maten.

Naast je favoriete sportteams heeft New Era ook een lijn ontwikkeld van petten met andere helden: stripfiguren. Vind je favoriete Disney vrienden, Marvel superhelden of Looney Tunes dus ook op een pet bij Headict. Een Bugs Bunny cap is echt niet alleen voor kinderen!

Andere Petten
Naast de 59Fifty vind je bij Headict ook een grote selectie andere caps. Bijvoorbeeld:

  • de snapback; de verstelbare versie van de 59Fifty pet.
  • 39Thirty: een stretch fit pet die wordt gebruikt tijdens de training in Major League Baseball.
  • 9Fifty : deze pet heeft de vormgeving van de 59Fifty maar dan met een klittenband of snapback sluiting.
  • 9Forty: de tegenhanger van de 39Thirty maar dan in een one size fits most maat en met verschillende sluitingen aan de achterkant.In 2020 vierde het merk haar 100 jarig bestaan, is uitgegroeid tot een wereldwijd gerespecteerd merk en de absolute nummer 1 wat betreft petten van hoge kwaliteit. Het hoofdkantoor staat nog steeds in Buffalo, New York. Het merk heeft bijna 1200 mensen in dienst, 800 wereldwijd en 216 in Buffalo.

Wacht dus niet langer en kies jouw favoriete New Era petten bij Headict! Met gratis verzending boven de €75 in Nederland heb je je cap snel in huis!

A
Sluitenk