New Era Marvel

Cap Marvel

Met een New Era Marvel Cap pas je helemaal in de wereld van stand up comedy! Lees verder
6 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Merk
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 30,00



New Era Marvel caps met je favoriete striphelden

Zoek je een baseball cap met je favoriete Marvel superheld erop? Dan ben je bij New Era aan het juiste adres. Het iconische pettenmerk biedt verstelbare snapback caps aan met alle bekende superhelden zoals the Avengers, Captain America, Spider-Man, Deadpool of Captain Marvel, die in de films werd vertegenwoordigt door Brie Larson.

Marvel is een van Amerikas meest toonaangevende stripuitgevers. Opgericht in 1939 door Martin Goodman onder de naam Timely Comics was de kleine uitgeverij gespecialiseerd in monster-, horror- en fantasieverhalen. Marvel kreeg echter stevige concurrentie van de andere grote stripuitgeverij, DC, wiens superhelden Superman en Batman - die trouwens ook te vinden zijn op New Era caps - beroemd zouden worden.

zie ook :

A découvrir également : New York Yankees Petten


Onze collectie New Era Marvel caps

Het is dus heel eenvoudig, een New Era pet van Marvel of Batman en Superman DC Comics caps, bij Headict vind je een pet van Marvel of andere accessoires voor alle smaken en alle leeftijden. Een sportcap in basic zwart-wit of in de typische kleuren van de superhelden, met prints, gemaakt van leer, voor heren en dames en zelfs in maatje junior voor kinderen. De Marvel superhelden hebben beslist de kracht om te verschijnen op talloze Marvel snapback caps en beanies! De perfekte kinder cap!

Wacht dus niet langer en bestel een New Era Marvel cap om de fantastische Marvel superhelden en films te eren! Ontdek alleen authentieke producten exclusief beschikbaar van Marvel New Era, natuurlijk bij Headict!