Winter cap

Een hoofddeksel vinden dat warm en comfortabel genoeg is om je warm te houden in de winter is niet zo heel erg ingewikkeld. In onze hoedshop vind je immers grote collecties mutsen, chapka’s en andere warme winterhoeden. Maar wat als je een echte caps-freak bent? Die niet zonder cap de straat op wil? Wat draag je dan op ijskoude dagen en hoe houd je je hoofd warm? Een gewone baseball cap in de winter is per slot van rekening niet voldoende als het kraakt dat het vriest. Gelukkig heeft Headict de oplossing voor jou: de winter cap! Lees verder
Te Koop: Wintercap - Winter Cap of Winter Pet - Beste Prijs - Headict
41 products
Filteren op
Mijn selectie:
Filter
M/V
Size
Size's guide
Merk
Kleur
Materiaal
League
Team
Prijs
  • € 0,00 - € 99,00

Headict collection



Vind hier een warme cap winter

Wij zijn er van overtuigd dat je bij ons de perfecte wintercap kunt vinden! Niet alleen bieden we een grote verscheidenheid van modellen maar, zoals je van gewend bent, vind je ook alleen de allerbeste merken voor dames en heren. Met een winter pet heren van Picture, New Era of Stetson kun je in de winter gezien worden, ze hebben de perfecte pasvorm en houden je nog lekker warm ook. Een wollen cap is de ideale winter pet heren! Zo’n beanie cap is eigenlijk de ideale combinatie tussen een cap en een muts.


Wintercaps voor volwassenen en kids

Winterpetten zijn gemaakt van andere materialen dan zomercaps. Ze komen bijvoorbeeld in wol, tweed of suède of zijn gevoerd met heerlijk zacht fleece. Voor de kids komen caps winter in de meest vrolijke kleuren en patronen en zijn gevoerd met donzig imitatiebont om je kleine spruit lekker warm te houden. In onze winter cap online shop vind je heel veel modellen, zowel voor volwassenen als kinderen komen met oorflappen voor extra warmte. Dit soort wintercaps zijn uitermate geschikt voor het buitenleven.


Elegante wintercaps

Een Franse baret van wol is de perfecte winter pet voor als je stijlvol de straat op wilt. Het is sjiek en complimenteert elke outfit. Dit is niet alleen een pet voor de dames maar is ook een zeer charmante heren pet. Voeg een winter hat dus toe aan je verlanglijst met winterse accessoires. Het is een essentieel item om je behaaglijk en warm te houden op ijskoude dagen.

Headict, voor al je winter cap online shopping!