Banner
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Meisjes Petten

Girly, sportief, hipster… Headict heeft meisjes petten voor alle soorten meisjes! Het maakt niet uit wie je bent of hoe je eruit wilt zien, jij kan genieten van dit essentiële accessoire om een onvergetelijke stijl te creëren én je te beschermen tegen de zon!Verder lezen

Petten voor active en stijlvolle meiden.

Voetballen, zonnen op het strand, fietsen met het gezin of hardlopen door het bos; een pet is essentieel om jezelf te beschermen tegen de zon en te genieten van zwoele zomerdagen. Het is ook een manier om je te onderscheiden met een eigen stijl en een dynamische uitstraling. Headict selecteert de mooiste petten met de meest aantrekkelijke ontwerpen, van de beste merken, om te zorgen dat je sowieso 100% tevreden zult zijn met een kwaliteitsmodel pet!

Vrijheid, blijheid, maar niet alleen : Headict meisjespetten.

Of ze nou meer een skateboarder, een danseres of beide is; bij Headict is er sowieso een meisjespet die je kind geweldig vindt. Een Patagonia trucker cap om buiten te wandelen, een roze pet van Barts met trendy borduurprint om op het strand of in de stad te dragen, of een charmante Hello Hossy snapback gemaakt van zacht katoen met een bloemenprint, of een Headict cap die je zelf kan ontwerpen met je naam of bijnaam erop, zodat je hem niet kunt kwijtraken. Ontdek de mooiste selectie kinderpetten in onze speciale Headict-selectie!

A
Sluitenk