A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
A
PLUS DE CHOIX
Meisjes Pet

Girly, sportief, hipster… Headict heeft meisjes petten voor alle soorten meisjes! Het maakt niet uit wie je bent of hoe je eruit wilt zien, jij kan genieten van heel veel modieuze petten voor meisjes om een onvergetelijke stijl te creëren én ze te beschermen tegen de zon! Verder lezenPetten voor actieve en stijlvolle meiden.
Voetballen, zonnen op het strand, fietsen met het gezin of hardlopen door het bos; een leuk hoedje of cap voor meiden is essentieel, gemaakt van het beste textiel met een stevige klep voor bescherming tegen de zon. Zo kunnen de girls onbezorgd genieten van zwoele zomerdagen. Een meisjes hoed of petje is ook een manier om je te onderscheiden met een eigen stijl en een dynamische uitstraling. Headict selecteert elk seizoen de mooiste meisjespetten met de meest aantrekkelijke ontwerpen van de beste merken, om te zorgen dat je sowieso 100% tevreden zult zijn!

Vrijheid, blijheid, maar niet alleen: Headict pet meiden
Of ze nou meer een stoere skateboarder, een danseres of beide is; bij Headict is er een meisjes cap of andere leuke hoedjes die je kinderen geweldig zullen vinden. Een Patagonia trucker cap om buiten te wandelen, een stoere New Era 9Forty New York pet meiden, een roze baseball cap van Barts met trendy borduurprint om op het strand of in de stad te dragen of een charmante Hello Hossy snapback cap gemaakt van een soepel materiaal en zacht katoen met een bloemenprint.

Het hoeft natuurlijk niet roze te zijn, we hebben heel veel kleuren beschikbaar, bijvoorbeeld: blauw, zwart, groen, rood en oranje.

Een pet in plaats van een zomerhoed voor een meisje is de perfecte oplossing tenzij we het hebben over een meisjes hoed voor de kerk. Als alternatief voor een rieten hoed meisje kun je misschien gaan voor een beige schipperspet.

Zie ook:


Meisjes pet voor de allerkleinsten
Zelfs voor de allerkleinste meisjes hebben wij leuke petjes. Laat je baby shinen met een leuk zomerhoedje of kies voor een schattige baret pet baby. Sportieve kleine meisjes zullen zich misschien comfortabeler voelen met een New Era Baby League Ess LA cap. Check van een baby cap wel even de maat, ze zijn niet allemaal one size fits all.

Je kunt ook zelf een Headict meisjes pet ontwerpen met je naam erop, zodat je hem niet kunt kwijtraken. Wist je dat je bij Headict zelfs een Buff kan bedrukken? Ontdek de mooiste selectie baby- en kinderpet meisje in onze speciale Headict-selectie!
Bestel voor 75 euro of meer aan meisjes petten en profiteer van gratis verzending!

A
Sluitenk